Kwaliteit met oog voor detail. De accountantscontrole van SCAB

Bent u wettelijk verplicht of wilt u vrijwillig een accountantscontrole laten uitvoeren? Die voldoet aan de hoge kwaliteitseisen die de AFM stelt? Dan kunt u rekenen op het controleteam van SCAB.

Accountantscontrole met specialisme in de bouw

Het uitvoeren van een accountantscontrole voor een bouwbedrijf is vrij complex. Cijfers van projecten die nog niet afgerond zijn, moeten deskundig en betrouwbaar beoordeeld worden. Een belangrijk onderdeel waar SCAB – dé specialist in de bouw – veel ervaring mee heeft. Voor het inschatten van de risico’s bij deze projecten gebruiken wij onze specifieke methodes. Wij geloven dat onze accountantscontrole niet alleen het controleren van cijfers is. Juist door onze toegenomen kennis van de bouw en de processen binnen de bouw zijn wij in staat om slimmer te controleren én u beter te adviseren omtrent bijvoorbeeld interne processen.

Bewezen betrouwbaar

Accountantskantoren die wettelijk verplichte controles verrichten moeten een vergunning hebben van de Autoriteit Financiële Markten (AFM-vergunning). SCAB is aangesloten bij SRA, een branchevereniging van accountantskantoren. SRA toetst regelmatig de kwaliteit van de dienstverlening. Wat blijkt? SRA gaf bij de AFM-hertoetsing groen licht. SCAB bevindt zich anno 2016 in de kopgroep van kantoren die aan de kwaliteitseisen voldoen.

Vraag naar referenties

Wij begrijpen het belang van een goede controlepraktijk. Nieuwsgierig naar ervaringen hoe wij de controles uitvoeren? Vraag dan gerust naar referenties.