Loonverwerking voor de uitzendbranche: van A tot Z!

De loonverwerking van uitzendmedewerkers is een complexe materie. Talloze processtappen met nauwkeurige controles én heldere rapportages zijn nodig om tot een correcte loonstrook te komen. Bij SCAB weten we dat als geen ander. Daarom bieden we uw uitzendbureau een totaaloplossing. Van de verwerking van gewerkte uren tot de facturatie. Van administratie tot rapportage. Gewoon bij SCAB.

Dienstverlening uitzendbranche

Vanuit onze jarenlange ervaring in de bouw begrijpen we de uitdagingen in de uitzendbranche als het gaat om de loonadministratie: met de complexe uitzend-cao hebben wij geen moeite. Uw uitzendbureau – ook buiten de bouwwereld – kunnen wij ondersteunen op een breed vlak, bijvoorbeeld…

  • … met het opstellen van managementrapportages: op elk moment inzicht in de gewerkte uren, tarieven en gemiddeld uurloon van uitzendmedewerkers;
  • … met de complete verwerking van de verloning inclusief pensioenaangifte;
  • … door de facturatie van gewerkte uren te verzorgen, inclusief het bijbehorende debiteurenbeheer;
  • … door de financiële administratie uit handen te nemen.

Wat levert het u op?

SCAB neemt het hele proces rondom de loonverwerking voor u uit handen. Logo VRO Daarnaast voorziet SCAB u tijdig van de juiste informatie en heeft VRO Certifications de loonsoftware getoetst op relevante onderdelen van de CAO voor Uitzendkrachten. VRO heeft vastgesteld dat SCAB de CAO voor Uitzendkrachten (zowel ABU als NBBU) volledig en juist kan toepassen.

Uw voordelen?

  • Single point of entry. Complete integratie met de pakketten Flex2Go en e-Matcher.
  • Onze kwaliteit. Met volledige controle op een correcte loonverwerking.
  • Snel overstappen? Overstappen kan op elk moment van het jaar.

Werkwijze en tarieven

Met ons gespecialiseerde team staan wij klaar voor u. Bij SCAB besteedt u de administratieve kant van uitzenden uit. Dan hebt u de handen vrij om in de huidige aantrekkende economie nóg meer kandidaten te bemiddelen. SCAB werkt met vaste, scherpe tarieven. Vraag naar een vrijblijvende offerte.