Stap nu over en uw loonadministratie is WAS-proof

Loonadministratie in de bouw is het werk voor ervaren specialisten. SCAB is dé landelijk opererende loonspecialist en adviseur die de bouwwereld door en door kent. Én de verloning voldoet aan de eisen van de Wet aanpak schijnconstructies. SCAB biedt u zekerheid en u kunt elk moment overstappen. Aarzelt u nog? Laat uw loonadministratie dan gratis drie maanden schaduwdraaien en wij adviseren u hoe het beter kan.

 

WAS compliance

SCAB heeft een onderzoek laten uitvoeren door VRO Certification om vast te stellen dat de verloningssoftware van de loonverhoudingsvoorschriften (zoals de cao) juist toepast. Het resultaat: de loonverwerking van SCAB voldoet aan de Wet aanpak schijnconstructies. SCAB heeft hiervoor een certificaat ontvangen. Cartoon WASU mag dit gebruiken om bij uw opdrachtgevers aan te tonen dat de lonen van uw werknemers volgens de WAS worden verwerkt (*). SCAB is het eerste kantoor in Nederland dat dit certificaat in haar bezit heeft.

Pakket loonadministratie

Via het Pakket Loonadministratie kunt u uw complete loonadministratie door SCAB laten verzorgen, tegen vaste en scherpe tarieven. Zo bent u verzekerd van kwaliteit en snelheid, zónder verrassingen achteraf. Ontdek hier wat wij verstaan onder compleet.

Online portal

In de module Personeel & Salaris kunt u naast het inzien van alle loonadministratie-overzichten ook alle personeelsgegevens bijhouden. Inclusief de gegevens van uw flexibele schil. Wilt u weten welke P&O-gegevens in deze module zijn opgenomen en hoe het werkt? Bekijk dan hieronder de animatie.

Overstappen naar loonadministratie met SCAB

Overstappen kan op elk moment. We zorgen voor een snelle en soepele overdracht, die van begin tot eind begeleid wordt door één vast aanspreekpunt binnen SCAB. Aarzelt u nog? Laat dan uw loonadministratie GRATIS DRIE MAANDEN schaduwdraaien en wij adviseren hoe het beter kan.

Tarief

Bereken uw prijs via onze rekenmodule Pakket Loonadministratie.

(*) U blijft wel nog steeds zelf verantwoordelijk voor de aanlevering van de juiste gegevens zoals het aantal uren, de opgegeven functies en de juiste en tijdige uitbetaling aan uw werknemers.