Uitdagend werk bij een professionele werkgever

SCAB vindt het belangrijk dat ondernemers kunnen doen wat hen boeit: ondernemen en bouwen aan de toekomst. Daarom helpen we onze klanten bij hun bedrijfsvoering en geloven we in een compleet pakket aan ondersteunende diensten. Ons motto hierbij is: “Deskundig zijn, eenvoudig doen”. Dat geldt voor alle medewerkers.

Wij houden van medewerkers die plezier hebben in hun vak en ideeën naar voren durven te brengen. Daarbij mag je gerust een beetje eigenwijs zijn. Werken bij SCAB betekent dat je deel uitmaakt van een team waarbinnen jouw vakkennis en inbreng van wezenlijk belang is. Bovendien streven wij ernaar om continue jouw talenten en kennis verder te ontplooien, zodat jij jouw vaardigheid optimaal kunt benutten. Sterker nog: we dagen je graag uit!

SCAB is een organisatie die voortdurend in beweging is. Dat maakt je baan bij SCAB zo bijzonder! Grijp jij deze kans?

Vacatures

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij SCAB inclusief alle nieuwe vacatures? Volg dan onze bedrijfspagina op LinkedIn en Facebook.

Stage en werkstudent

SCAB zet voor talent graag de deur open. Wil jij ervaring opdoen op de afdeling accountancy of onze fiscale afdeling? We gaan uit van jouw talenten en volgen nauwgezet je ontwikkeling. Jij bepaalt de route.
Stuur je cv met motivatie naar personeel@scabadvies.nl

Open sollicitatie

Heb je niet de vacature gevonden waar je naar op zoek bent, maar wil je toch graag bij SCAB werken? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s en staan open voor een kennismakingsgesprek met jou.
Stuur je cv met een motivatie én je gewenste functie naar personeel@scabadvies.nl