Wat moet uw bedrijf met de AVG?

Op 25 mei 2018 trad de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking, in de volksmond beter bekend als ‘de privacywet’. Alle bedrijven moeten voldoen aan deze nieuwe regelgeving over het omgaan met persoonsgegevens van klanten en medewerkers. SCAB helpt, met de AVG Toolkit.

De AVG Toolkit: een gereedschapskist die het u makkelijker maakt

De AVG en alle verplichtingen welke hieruit voortvloeien, maken veel los bij onze klanten. De enorme belangstelling voor onze bijeenkomsten én de berichtgeving in de media spreken voor zich. SCAB heeft een praktische oplossing, waarmee u met de nieuwe wetgeving aan de slag kunt.

Het wat, waar, hoe en waarom blijven vaak vraagstukken, terwijl u toch écht in actie moet komen. SCAB lanceert daarom de AVG Toolkit. Een digitaal platform waar u overzichtelijk alle relevante informatie over de AVG vindt. Maar we gaan nog een stap verder. De AVG Toolkit levert u ook de nodige basis documenten en bestanden welke u voor uw bedrijf moet opstellen.

Wat ontvangt u met de Toolkit:

  • Register van verwerkingactiviteiten, ingericht op ons pakket Salaris en algemeen bouwpakket;
  • Verwerkingsovereenkomst, eenvoudig en overzichtelijk (inclusief een handige checklist);
  • Digitale Quickscan, online rapportage of ICT omgeving nog up to date is;
  • Documenten voor privacy op de werkvloer, met o.a. communicatie voor uw werknemers en een overzicht van bewaartermijnen;
  • Algemene informatie AVG, inclusief powerpoint presentatie AVG bijeenkomst;
  • Actualiteiten en praktische tips & trucs.

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van hoe we de Tookit praktisch voor u hebben ingericht.

Vraag nu aan en ga aan de slag met de nieuwe privacywet

Voor € 250 (exclusief btw) stellen wij de AVG Toolkit digitaal beschikbaar. Na aanmelding ontvangt u van ons de inloggegevens. Klanten die in maart of april 2018 de bijeenkomst AVG hebben bezocht, ontvangen een eenmalige korting van € 75.

Aanvragen AVG Toolkit >