SCAB ONLINE is de plek waar u toegang hebt tot alle online diensten die SCAB aanbiedt. U logt hier in met uw persoonlijke inloggegevens.
Klik snel door naar uw module ‘Personeel & Salaris’.

 

 SCAB-Banner-Personeelsadvies-477x132px
 SCAB-Banner-Personeelsadvies-477x132px
Dit kunt u doen op SCAB ONLINE

De online diensten die u kunt gebruiken zijn afhankelijk van de pakketten die u afneemt bij SCAB.

Support

Hebt u problemen met het inloggen? Wilt u dan contact opnemen met CreAim 085 – 4444250 (op werkdagen van 8: 30 tot 17:30 uur). helpdesk@creaimidsp.nl Zij kunnen u per omgaande van een nieuw, tijdelijk wachtwoord voorzien. Hebt u andere vragen? Wilt u dan contact met ons opnemen via SCAB Accountants & Adviseurs BV 013-5836666 portalsupport@scabadvies.nl

Veel gestelde vragen en antwoorden over eHerkenning

U kunt eHerkenning eenvoudig digitaal aanvragen door op de onderstaande link te klikken. U wordt doorgeleid naar de site van CreAim, onze door de overheid gecertificeerde samenwerkingspartner inzake eHerkenning. https://creaim.autorisatieservices.nl/Niveau1Scab.aspx Nadat u dit formulier verzonden heeft, ontvangt u binnen 2 werkdagen het volgende:

 1. De ontvangstbevestiging van uw aanvraag (per e-mail)
 2. Het tijdelijk wachtwoord (per SMS) Dit tijdelijke wachtwoord gebruikt u om de eerste keer in te loggen op de portal. Direct daarna dient u dit wachtwoord te wijzigen in eigen wachtwoord dat moet voldoen aan de volgende regels:
  • Minstens 8 tekens lang
  • Minstens 1 van deze tekens dient een hoofdletter te zijn
  • Minstens 1 van deze tekens dient een kleine letter te zijn
  • Minstens 1 van deze tekens dient een cijfer te zijn
 3. De activeringslink voor uw eHerkenningsmiddel (per e-mail) Door op de link in de ontvangen e-mail te klikken, koppelt u uw eHerkenningsmiddel aan de portal.Nadat u heeft ingelogd, ontvangt u per SMS een pincode. Door deze pincode op het scherm in te voeren wordt uw eHerkenningsmiddel gekoppeld.

Deze melding wordt gegeven als u de activeringsprocedure, die u per mail van ons heeft ontvangen,nog niet heeft doorlopen. Door op de link in deze mail te klikken, doorloopt u automatisch de activeringsprocedure.Mocht u deze mail niet meer terug kunnen vinden in uw postbus, neem dan contact op met portalsupport@scabadvies.nl.
In dat geval hoeft u niet opnieuw eHerkenning aan te vragen maar kunnen wij uw bestaande eHerkenningsmiddel koppelen aan de portal. Neem hiervoor contact op met portalsupport@scabadvies.nl.