Training loonadministratie voor gevorderden

Training loonadministratie voor gevorderden

Data: 22 en 29 september 2022
Tijd:
9.00-16.00 uur
Locatie: Tilburg
Investering: klant €695,- , niet-klant €850,- (per persoon, excl. btw)

Concreet aan de slag met bruto/netto-berekeningen

Tijdens deze training leren we je aan de hand van herkenbare voorbeelden, concrete casussen en zónder ellenlange theoretische verhandelingen, hoe bruto/netto-berekeningen en loonkostenberekeningen in elkaar steken.

Na twee dagen training heeft het maken van bruto-netto berekeningen voor jou geen geheimen meer. Daarnaast weet je hoe je de loonkosten per (productief) uur berekent. Deze berekeningen zijn vaak complex maar na deze training ben je in staat om dit goed uit te leggen aan je medewerkers. Ook heb je inzicht in de opties voor opslagen die je hebt bij het maken van deze berekeningen en hoe je die kosten vertaalt naar je (project)administratie.

Onderwerpen – dag 1
loonberekeningen (bruto-netto)

Onderwerpen- dag 2
loonkostenberekeningen

Interessant voor jou? Ben je:

Je trainer

Paul is een zeer ervaren loonadviseur en werkt al meer dan dertig jaar met veel plezier bij Scab. Daarnaast is Paul docent bij BOB Opleiding Training en Advies. Dit is hét opleidingsinstituut voor kaderfunctionarissen en management in de bouw.

Paul kent dus de bouwbranche als geen ander, weet precies wat er speelt in jouw praktijk en hij legt ingewikkelde materie aan de hand van herkenbare voorbeelden uit.

Paul Soethout, Senior Loonadviseur

Data en locatie

Klik op de knop en meld je aan!

Praktische informatie

Deze training is interessant voor P&O-medewerkers en medewerkers personeelsadministratie die in hun werk de cao Bouw & Infra moeten toepassen. Ook voor leidinggevenden die hun kennis op het gebied van loonadministratie een boost willen geven, is deze training zeer de moeite waard.

Na deze training weet je onder andere hoe je een loonstrook interpreteert, hoe het Tijdspaarfonds werkt en het Individueel budget in elkaar steekt. Komen er na deze training collega’s bij je met vragen over hun salaris, dan kun jij hen nu prima op weg helpen! Fijn voor je collega’s en het geeft verdieping aan je vak.

Het is een ‘live’ bijeenkomst op locatie. De groep is niet al te groot waardoor er voldoende ruimte is om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan. Het is handig om zelf een laptop mee te nemen.

De training bestaat uit 2 dagen; 22 en 29 september.

Bestaande klanten betalen €695,-. Nog geen klant? Dan bedragen de kosten €850,-. Alle prijzen zijn per persoon en exclusief btw.

Wil je graag een training op maat? Of ‘in huis’? Geen probleem. Stuur een mail naar academy@scabadvies.nl of bel 013-583 66 66. We gaan met veel plezier voor je aan de slag.

Heb je een vraag? Stuur dan een mail academy@scabadvies.nl of bel 013-583 66 66. We helpen je graag verder.

Waarom een training van Scab?

Misschien ook iets voor jou?

Training DGA en fiscaliteit

Weet jij of je alles goed hebt geregeld voor de Belastingdienst? Voorkom ongewenste verrassingen van de Belastingdienst en meld je aan voor deze praktische training.

Ga terug naar het trainingsoverzicht
2022-06-23T12:15:40+02:00
Ga naar de bovenkant