Training loonadministratie voor gevorderden (2-daags)

Training loonadministratie voor gevorderden (2-daags)

Data: 5 én 12 juni 2023
Tijd:
9.00-16.00 uur
Locatie: Tilburg
Investering: klant €695,- , niet-klant €850,- (per persoon, excl. btw)

Concreet aan de slag met bruto/netto-berekeningen

Concreet aan de slag met de meest voorkomende zaken in de loonadministratie

Tijdens deze training ga je zeer praktijkgericht aan de slag met een aantal thema’s vanuit de loon-/ salarisadministratie, gericht op de cao Bouw & Infra. Aan de hand van praktische uitleg en herkenbare voorbeelden worden theorie en praktijk voortdurend afgewisseld. Met het zelf uitvoeren van een aantal casussen, met veel persoonlijke aandacht, krijg je bijvoorbeeld snel meer inzicht hoe bruto/netto-berekeningen en loonkostenberekeningen in elkaar steken.

Tijdens deze tweedaagse training krijg je naast inzicht in het bruto-netto traject van een loonstrook, leer je ook hoe je van een bruto(uur)loon doorrekent naar de naar loonkosten per (productief) uur ten behoeve van de (project)administratie.

Deze berekeningen zijn voor de cao Bouw & Infra vaak complex maar na deze training ben je in staat om dit goed uit te leggen aan je medewerkers (interne administratie). Extra onderwerpen zijn auto/fiets van de zaak en een stukje fiscaal vriendelijk belonen (welke opties zijn er en wanneer kun je een optie het beste gebruiken).

Resultaat

Na deze training weet je onder andere hoe je een loonstrook interpreteert, hoe het Tijdspaarfonds werkt en het Individueel budget in elkaar steekt. Komen er na deze training collega’s bij je met vragen over hun salaris, dan kun jij hen nu prima op weg helpen!

Daarnaast kun je binnen je eigen organisatie meepraten over loonkosten, de diverse afdrachten en mogelijk adviseren over het fiscaal vriendelijk belonen (secundaire arbeidsvoorwaarden). Fijn voor je collega’s en het geeft verdieping aan je functie.

Onderwerpen – dag 1
loonberekeningen (bruto-netto)

Onderwerpen- dag 2
loonkostenberekeningen

Interessant voor jou? Ben je:

Je trainer

Paul is een zeer ervaren loonadviseur en werkt al meer dan dertig jaar met veel plezier bij Scab. Daarnaast is Paul docent bij BOB Opleiding Training en Advies. Dit is hét opleidingsinstituut voor kaderfunctionarissen en management in de bouw.

Paul kent dus de bouwbranche als geen ander, weet precies wat er speelt in jouw praktijk en hij legt ingewikkelde materie aan de hand van herkenbare voorbeelden uit.

Paul Soethout, Senior Loonadviseur

Data en locatie

Klik op de knop en meld je aan!

Praktische informatie

Deze training is interessant voor P&O-medewerkers en medewerkers personeelsadministratie die in hun werk de cao Bouw & Infra moeten toepassen. Ook voor leidinggevenden die hun kennis op het gebied van loonadministratie een boost willen geven, is deze training zeer de moeite waard.

Na deze training weet je onder andere hoe je een loonstrook interpreteert, hoe het Tijdspaarfonds werkt en het Individueel budget in elkaar steekt. Komen er na deze training collega’s bij je met vragen over hun salaris, dan kun jij hen nu prima op weg helpen! Fijn voor je collega’s en het geeft verdieping aan je vak.

Het zijn  twee ‘live’ bijeenkomst op locatie. De groep is niet al te groot waardoor er voldoende ruimte is om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan. Het is handig om zelf een laptop mee te nemen.

De training bestaat uit 2 dagen; 5 en 12 juni 2023.

Bestaande klanten betalen €695,-. Nog geen klant? Dan bedragen de kosten €850,-. Alle prijzen zijn per persoon en exclusief btw.

Wil je graag een training op maat? Of ‘in huis’? Geen probleem. Stuur een mail naar academy@scabadvies.nl of bel 013-583 66 66. Dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Heb je een vraag? Stuur dan een mail academy@scabadvies.nl of bel 013-583 66 66. We helpen je graag verder.

Waarom een training van Scab?

Misschien ook iets voor jou?

Ga terug naar het trainingsoverzicht
2023-01-16T23:44:47+01:00
Ga naar de bovenkant