Scab 50 jaar

Klanten Jubileumdag 2023

Op donderdag 21 september 2023 hebben we samen met onze klanten en relaties ons 50-jarig jubileum groots gevierd tijdens de Scab Klanten Jubileumdag in het Koninklijk Willem II Stadion in Tilburg! Want Scab is er voor en door onze klanten in de bouw.

Anders denken

Rode draad van de dag was ‘Anders denken’. Thema’s als duurzaamheid en circulaire economie zijn geen ver van ons bed show meer. Dit vraagt om een andere manier van denken, doen en ondernemen. Wat betekent dit voor jou als professional en voor bedrijven in de bouw en/of aanverwante branches?

De sprekers van de dag namen ons hierin mee. Paul Smit, filosoof en cabaretier, stond garant voor een spetterende aftrap van het programma in het Willem II  Stadion. Geweldig om te zien hoe ons eigen brein regelmatig een loopje met ons neemt. Daarna gaven Erik Colijn, directeur van Bouwschool Breda, Bas Moens, directeur ADSR en Mart van der Zanden, mede-eigenaar van aannemingsbedrijf Van der Zanden een kijkje in de keuken over hoe zij Anders Denken in de praktijk toepassen.

Bekijk de filmpjes van onze klanten

Klantendag & Gijsje Eigenwijsje

Vieren doen we samen en de aanwezigheid van onze klanten en relaties tijdens de Klanten Jubileumdag was voor ons het grootste cadeau. In plaats van bloemen of cadeaus vroegen wij de deelnemers aan de Klanten Jubileumdag een passend bedrag te doneren aan de Stichting Gijsje Eigenwijsje. We willen onze klanten en relaties daarom hartelijk danken voor al hun donaties aan dit mooie goede doel.  De opbrengst gaat 100 procent naar de Stichting Gijsje Eigenwijsje.

Gijsje Eigenwijsje & Scab

We vinden het belangrijk om als organisatie iets terug te doen voor de samenleving. Daarom heeft Scab zich verbonden aan de Stichting Gijsje Eigenwijsje, een commitment voor de langere termijn.

Stichting Gijsje Eigenwijsje is door de 9-jarige Gijs Baeten opgericht in de laatste fase van zijn leven. Met als doel: gezinnen met een kind met een levensbedreigende ziekte een gratis weekje weg aanbieden. Een prachtig goed doel dat we met meer dan 90 collega’s in onze armen hebben gesloten.

We ondersteunen Gijsje Eigenwijsje niet alleen financieel maar juist ook door met elkaar letterlijk de handen uit de mouwen te steken. Naast onze inzet in verschillende vormen bij en voor de bestaande evenementen van Gijsje Eigenwijsje, gaan we concreet aan de slag met Tuinen4Gijsje en Speelgoed4Gijsje.