Scab 50 jaar

Klanten Jubileumdag: mis het niet!

Op donderdag 21 september 2023 in het Koninklijk Willem II Stadion Tilburg vindt de Scab Klanten Jubileumdag plaats. Uiteraard zijn al onze klanten en relaties van harte welkom! Deze Klanten Jubileumdag staat uiteraard in het teken van jullie, want Scab is er voor en door onze klanten in de bouw.

‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚ÄčDeze dag staat ‘Anders denken’ centraal. Want de wereld verandert in een rap tempo, op dezelfde voet verdergaan is geen optie. Thema’s als duurzaamheid en circulaire economie zijn geen ver van ons bed show meer. Het is het gesprek van vandaag.¬† Dat vraagt om een andere manier van denken, doen en ondernemen. Wat betekent dat voor jou als professional en voor bedrijven in de bouw en aanverwante branches?

Wat kun je verwachten op 21 september?
Naast ontzettend veel gezelligheid, wordt het een interactieve dag waar de actualiteit, kennisdeling en kennismaken centraal staan. We hebben een afwisselend programma met inspirerende sprekers die hun (ongezouten) mening over de ontwikkelingen in de bouw en aanverwante branches zeker niet onder stoelen of (werk)banken steken. Mis dit unieke event niet.

Vier samen met ons 50 jaar Scab en meld je aan!

Aanmelden

Voor je aanmelding word je doorgeleid naar de omgeving van Eventbrite.

Hoe laat en waar?

Inspirerende sprekers

Tijd Programma
12.00 – 14.00 Gelegenheid voor rondleiding Scab kantoor met lunchpakket (optioneel)
Middagprogramma
14.00 – 14.45 Ontvangst met hapje en drankje in het Willem II Stadion
14.45 Opening Klanten Jubileumdag door Maarten Stubbé, algemeen directeur Scab
Voorzitter Stichting Gijsje Eigenwijsje vertelt meer over dit bijzondere goede doel
15.15 Het dak eraf met keynotespreker Paul Smit, filosoof en cabaretier en een van de meest gevraagde sprekers van Nederland. Anders denken is zijn ding. In een humoristische en energieke show gaat Paul in op de werking van ons brein. Wat werkt wel en wat werkt niet als we willen veranderen? Hoe kunnen we als mens flexibel en ontspannen in het leven staan en denken in mogelijkheden? Hoe ontstaat er verbinding, vertrouwen en creativiteit binnen een organisatie?
16.00 Anders denken met klanten: met o.a. Erik Colijn, directeur Bouwschool Breda, Bas Moens, directeur Aan de Stegge Roosendaal/ ADSR en Mart van der Zanden, mede-eigenaar Van der Zanden.
16.30 De Speld LIVE: je kent De Speld uiteraard van het ‘betrouwbare’ nieuws met een dikke vette knipoog. Want anders denken doen ze zeker bij De Speld! De reporters van De Speld sluiten onze Jubileumdag op een wervelende manier af met messcherpe analyses en observaties van die dag.
17.00 Borrel
Avondprogramma
18.00 +/- 21.00 Walking Dinner

Gijsje Eigenwijsje & Scab

We vinden het belangrijk om als organisatie iets terug te doen voor de samenleving. Daarom heeft Scab zich verbonden aan de Stichting Gijsje Eigenwijsje, een commitment voor de langere termijn.

Stichting Gijsje Eigenwijsje is door de 9-jarige Gijs Baeten opgericht in de laatste fase van zijn leven. Met als doel: gezinnen met een kind met een levensbedreigende ziekte een gratis weekje weg aanbieden. Een prachtig goed doel dat we met meer dan 90 collega‚Äôs in onze armen hebben gesloten. Als Scab hebben we hierin de eerste stap gezet met een donatie van ‚ā¨ 5000.

We ondersteunen Gijsje Eigenwijsje niet alleen financieel maar juist ook door met elkaar letterlijk de handen uit de mouwen te steken. Naast onze inzet in verschillende vormen bij en voor de bestaande evenementen van Gijsje Eigenwijsje, gaan we concreet aan de slag met Tuinen4Gijsje en Speelgoed4Gijsje.

Klanten Jubileumdag en Gijsje

Vieren doen we samen en jullie aanwezigheid tijdens de Klanten Jubileumdag is voor ons het grootste cadeau. Daarom willen we jullie vragen om in plaats van bloemen of cadeaus, per deelnemer aan de Klanten Jubileumdag, een passend bedrag te doneren aan de Stichting Gijsje Eigenwijsje. De opbrengst gaat 100 procent naar de Stichting Gijsje Eigenwijsje. Op deze manier willen we met elkaar een mooi bedrag ophalen voor dit prachtige goede doel.

Na je inschrijving voor de Klanten Jubileumdag ontvang je een automatische e-mailbevestiging met jouw aanmelding. Hierin vind je ook de link naar onze speciale donatiepagina scabadvies.nl/gijsje zodat je eenvoudig je donatie kunt overmaken voor Gijsje Eigenwijsje. Of maak gebruik van de doneerknop die je hier rechts vindt, dan ga je ook rechtstreeks naar de donatiepagina. We danken jullie bij voorbaat voor jullie bijdrage!

Gelijk doneren aan Gijsje Eigenwijsje? Klik hier.

Koning Willem II Stadion Tilburg

De Klanten Jubileumdag vindt plaats in het Koning Willem II Stadion in Tilburg. Een club die met zijn lange historie onlosmakelijk verbonden is met deze stad.
Route en parkeren
Meld je aan voor de Klanten Jubileumdag

Voor het aanmelden word je doorgeleid naar de omgeving van Eventbrite.

Terug naar Scab 50 jaar startpagina