Actualiteitensessie(s) arbeidsrecht nazomer 2022

Actualiteitensessie(s) arbeidsrecht nazomer 2022

Op verschillende data en locaties in het land
Tijd:
9.00-13.00 uur
Investering: klant €175,-, niet-klant €220.- (per persoon, excl. btw)

Fris van start met de actualiteitensessies arbeidsrecht

Er staan weer heel wat wetswijzigingen op stapel voor wat betreft het arbeidsrecht. Deze treden midden in de zomer in werking. Denk aan de wet ‘Implementatie EU-richtlijn transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden’ en het betaald ouderschapsverlof. We vertellen je er alles over tijdens de actualiteitensessie arbeidsrecht!

Wat kun je nog meer verwachten tijdens deze sessie?
Naast deze belangrijke EU-richtlijn besteden we tijdens de actualiteitensessie ook aandacht aan andere wezenlijke veranderingen binnen het arbeidsrecht. Denk aan het onderhandelingsresultaat cao Bouw & Infra en integriteit op de werkvloer.

Na deze bijeenkomst ben je helemaal up-to-date als het gaat om de laatste ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht.  Je kunt de volgende dag al aan de slag met de praktische handvatten die je tijdens deze sessie hebt gekregen. Meld je dus snel aan voor een van de Scab actualiteitensessies arbeidsrecht.

Interessant voor jou? Ben je:

Onderwerpen

Je trainers

Iris Hoekman – van de Sande is senior arbeidsjurist en P&O Adviseur. Ze zit al 15 jaar in het vak waarvan de laatste drie bij Scab. Iris kent de bouwbranche van binnen en van buiten. Deze combinatie van vak- en branchekennis zorgt ervoor dat Iris zich goed kan verplaatsen in jouw situatie.

Hanneke Arts is senior arbeidsjurist en P&O Adviseur. Ze is met haar 20 jaar ervaring  in het arbeidsrecht, met ‘recht’ een expert. Hanneke werkt inmiddels vier jaar bij Scab en kent de bouwbranche als geen ander. Ze kent daarom de uitdagingen en vraagstukken waar jij dagelijks mee te maken hebt erg goed. Dat maakt haar voor professionals binnen de bouw en aanverwante branches een fijne en betrouwbare gespreks- en kennispartner.

Iris Hoekman-van de Sande, Senior arbeidsjurist en P&O Adviseur (l)
Hanneke Arts, Senior arbeidsjurist en P&O Adviseur (r)

Data en locaties

Klik op de gewenste dag en meld je aan!

Praktische informatie

Deze actualiteitensessie is interessant voor professionals die verantwoordelijk zijn voor HR, directeur/eigenaren (DGA) en medewerkers die zich bezighouden met de personeelsadministratie.

Na deze bijeenkomst van 1 dagdeel ben je helemaal up-to-date als het gaat om de laatste ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht. Je kunt de volgende dag al aan de slag met de praktische handvatten die je tijdens deze sessie hebt gekregen.

Het is een ‘live’ bijeenkomst op locatie. Tijdens de training gebruiken we duidelijke en praktische voorbeelden en casussen.

De training bestaat uit 1 dagdeel.

Bestaande klanten betalen €175. Nog geen klant? Dan bedragen de kosten €220. Alle prijzen zijn per persoon en exclusief btw.

Wil je graag een training op maat? Of ‘in huis’? Geen probleem. Stuur een mail naar academy@scabadvies.nl of bel 013-583 66 66. We gaan met veel plezier voor je aan de slag.

Heb je een vraag? Stuur dan een mail academy@scabadvies.nl of bel 013-583 66 66. We helpen je graag verder.

Waarom een training van Scab?

Misschien ook iets voor jou?

Training loonadministratie voor beginners

Aan de hand van praktijkcases maken we je wegwijs in de wereld van loonadministratie. Leer in één dag de basisprincipes: eenvoudig en gelijk toepasbaar in jouw dagelijkse praktijk.

Training DGA en fiscaliteit

Weet jij of je als DGA alles fiscaal goed hebt geregeld? Voorkom ongewenste verrassingen van de Belastingdienst en meld je aan voor deze praktische training.

Ga terug naar het trainingsoverzicht
2022-09-05T22:23:30+02:00
Ga naar de bovenkant