Ben jij een arbeidsjurist met affiniteit voor de bouwbranche? Dan is dit je kans! Door de groeiende vraag naar deskundig advies zijn wij op zoek naar een collega voor de afdeling Personeelsadvies.

Wat doe je als arbeidsjurist bij Scab?

Scab is dé landelijk opererende specialist in de bouw op het gebied van loonadministratie, accountancy, fiscaal én personeelsadvies. Als arbeidsjurist maak je deel uit van het team Personeelsadvies. Dit team bestaat uit ervaren arbeidsjuristen, en helpt met gedegen personeelsadvies en arbeidsjuridische ondersteuning.

Je hebt veelvuldig klantcontact en bent betrokken, kundig en praktijkgericht. Cao-vraagstukken, duurzame inzetbaarheid, functioneren & beoordelen, verzuim- en ontslagzaken zijn een greep uit de dagelijkse werkzaamheden. Om onze klanten goed te bedienen werk je veel samen met Scab collega’s van de andere afdelingen.

Wie zoeken we?

Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding Nederlands recht met een specialisatie arbeidsrecht, aangevuld met ten minste 3 jaar relevante ervaring in de rol van arbeidsjurist voor klanten.

Daarnaast vinden we je persoonlijkheid bij Scab net zo belangrijk. Je bent overtuigend en in staat om op pragmatische wijze oplossingen aan te dragen voor vraagstukken op verschillende niveaus. Wij zijn op zoek naar collega’s die plezier hebben in het vak, nieuwsgierig zijn en ideeën naar voren durven te brengen. Je mag gerust eigenwijs zijn.

Wat kunnen we jou bieden?

Scab vindt jou belangrijk en geeft je de ruimte om je talenten en je vaardigheden te ontdekken en deze optimaal te benutten. Samen creëren wij een loopbaanpad waarin jij jezelf volop ontwikkelt.

Naast een ontzettend leuke en interessante klantenportefeuille met mkb-ondernemers, biedt Scab je een innovatieve en leerzame werkomgeving waar je, naast verdieping in je vak ook als persoon kunt groeien. Zo investeren we in jouw persoonlijke ontwikkeling middels het traject “Persoonlijk Leiderschap”.

Wil je aan de slag bij een flexibele en informele werkgever? Solliciteer dan direct!

Choose File
Choose File

Een capaciteitentest kan onderdeel zijn van de selectieprocedure

Je sollicitatie is succesvol verzonden.
Het is niet gelukt Je sollicitatie te versturen. Probeer het later nog een keer of neem op een andere manier contact op.

Vragen? Mail of bel met
Hester Weterings

mr. Hester Weterings
mr. Hester Weteringssenior arbeidsjurist / adviseur P&O
T: 013 583 38 93