Arbeidsrecht in de praktijk (2-daags)

Arbeidsrecht in de praktijk (2-daags)

Locatie en datum: 8 en 9 april 2024, Zaandam
Tijd: 9.00 – 16.30u
Investering: klanten – € 475, nog geen klant – € 595,-. Alle prijzen per deelnemer, excl. BTW

Personeel hoe ga je daarmee om?

Personeel in dienst? Hoe ga je daar mee om? Belangrijker dan ooit in deze tijden.

Inmiddels zijn we een beetje gewend aan de personeelstekorten op de arbeidsmarkt, de steeds maar stijgende lonen en werknemers die gemakkelijk wisselen van werkgever. Nog steeds zijn er veel vraagstukken over langer doorwerken, eerder stoppen met werken, het voorkomen van arbeidsconflicten, ongewensten omgangsvormen en ziekte- en re-integratieperikelen.

Personeel is en blijft kostbaar en schaars. Wat is er mogelijk volgens ons arbeidsrecht en hoe ga je daar als bouwondernemer mee om? Deze cursus zorgt ervoor dat je op de hoogte bent van de laatste veranderingen binnen wet- en regelgeving, waardoor je effectief in kunt spelen op diverse situaties binnen jouw bedrijf.

In twee dagen praten wij je compleet bij over de actuele wet- en regelgeving, relevante jurisprudentie en gangbare cao’s binnen de bouwbranche. Wil je jouw kennis op het gebied van arbeidsrecht en dan specifiek binnen de bouwsector flink verstevigen? Meld je dan snel aan!

Onderwerpen

Interessant voor:

Je trainers

Hanneke Arts is senior arbeidsjurist en HR-adviseur. Ze is met haar 22 jaar ervaring in het arbeidsrecht, met ‘recht’ een expert. Hanneke werkt inmiddels bijna zes jaar bij Scab en kent de bouwbranche als geen ander. Ze kent daarom de uitdagingen en vraagstukken waar jij dagelijks mee te maken hebt goed. Dat maakt haar voor professionals binnen de bouw en aanverwante branches een fijne en betrouwbare gespreks- en kennispartner.

Iris Hoekman – van de Sande is senior arbeidsjurist en HR-adviseur. Ze zit al 20 jaar in het vak waarvan de laatste bijna vijf jaar bij Scab. Iris kent de bouwbranche van binnen en van buiten. Deze combinatie van vak- en branchekennis zorgt ervoor dat Iris zich goed kan verplaatsen in jouw situatie.

Hanneke Arts, Senior Arbeidsjurist /  HR-adviseur
Iris Hoekman-van de Sande, Senior Arbeidsjurist /  HR-adviseur

datum en locatie

Klik op de knop en meld je aan!

Praktische informatie

Deze training is interessant voor iedereen die zich bezighoudt met personeelsbeleid. Van HR-assistent tot HR-manager tot directielid.

Deze cursus zorgt ervoor dat je op de hoogte bent van de laatste veranderingen binnen wet- en regelgeving, waardoor je effectief in kunt spelen op diverse situaties binnen jouw bedrijf.

Het is een 2-daagste training op locatie. De groep is niet al te groot waardoor er voldoende ruimte is om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan.

2 dagen, van 9.00u – 16.30u

Training in groepsverband/open inschrijving: bestaande klant betalen € 475,-. Ben je nog geen klant dan bedragen de kosten € 525,-. Alle prijzen per deelnemer, excl. btw.

Incompany: op aanvraag

Wil je graag een training op maat? Of ‘in huis’? Stuur een mail naar academy@scabadvies.nl of bel 013-583 66 66. We stemmen met veel plezier de mogelijkheden met je af.

Heb je een vraag? Stuur dan een mail academy@scabadvies.nl of bel 013-583 66 66. We helpen je graag verder.

Waarom een training van Scab?

Misschien ook iets voor jou?

Training balans lezen

Heb je behoefte aan praktische kennis over de kolommenbalans? En hoe je deze moet 'lezen' en interpreteren? Meld je dan zeker aan voor deze training want na 1 dagdeel is de kolommenbalans lezen een fluitje van een cent voor je,

Ga terug naar het trainingsoverzicht
2024-02-13T19:24:50+01:00
Ga naar de bovenkant