2-daagse cursus Arbeidsrecht in de praktijk

Data: 6 februari 2023 (dag 1) en 13 februari 2023 (dag 2)
Tijd:
9.00 – 15.30 uur
Locatie: Tilburg.
Investering: klant € 425, niet-klant € 575 (per persoon, excl. BTW)

Personeel, hoe ga je daarmee om?

Personeel in dienst? Hoe ga je daar mee om? Belangrijker dan ooit in deze tijden.
Waar eerder de meeste vraagstukken ontstonden omtrent ontslag, zien we dat verschuiven naar vraagstukken over (aanvullende) arbeidsvoorwaarden, langer doorwerken en het voorkomen van arbeidsconflicten.

Personeel is kostbaar en schaars. Wat is er mogelijk volgens ons arbeidsrecht en hoe ga je daar als bouwondernemer mee om. Deze cursus zorgt ervoor dat je op de hoogte bent van de laatste veranderingen binnen wet- en regelgeving, waardoor je effectief in kunt spelen op diverse situaties binnen jouw bedrijf.

In twee dagen praten wij je compleet bij over de actuele wet- en regelgeving, relevantie jurisprudentie en gangbare cao’s binnen de Bouwbranche. Wil je jouw kennis op het gebied van arbeidsrecht en dan specifiek binnen de bouwsector flink verstevigen? Meld je dan snel aan!

Deze 2-daagse training is interessant voor:

Onderwerpen

Je trainers

Hanneke Arts is senior arbeidsjurist en P&O Adviseur. Ze is met haar 20 jaar ervaring  in het arbeidsrecht, met ‘recht’ een expert. Hanneke werkt inmiddels vier jaar bij Scab en kent de bouwbranche als geen ander. Ze kent daarom de uitdagingen en vraagstukken waar jij dagelijks mee te maken hebt goed. Dat maakt haar voor professionals binnen de bouw en aanverwante branches een fijne en betrouwbare gespreks- en kennispartner.

Iris Hoekman – van de Sande is senior arbeidsjurist en P&O Adviseur. Ze zit al 18 jaar in het vak waarvan de laatste drie bij Scab. Iris kent de bouwbranche van binnen en van buiten. Deze combinatie van vak- en branchekennis zorgt ervoor dat Iris zich goed kan verplaatsen in jouw situatie.

Hanneke Arts, Senior Arbeidsjurist en P&O Adviseur
Iris Hoekman-van de Sande, Senior Arbeidsjurist en P&O Adviseur

data

Klik op de knop en meld je aan.

Liever incompany? Dat kan ook. Stuur een mail naar academy@scabadvies.nl of bel 013-583 6666 dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Praktische informatie

Deze training is interessant voor alle professionals die zich bezighouden met het personeelsbeleid binnen de organisatie: van HR-assistent, HR-manager tot directielid.

Na deze tweedaagse training ben je helemaal up-to-date als het gaat om de laatste ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht. Je kunt de volgende dag al aan de slag met de praktische handvatten uit deze training op het gebied van arbeidsrechtelijke zaken binnen jouw organisatie.

Het zijn twee ‘live’ bijeenkomsten op het kantoor van Scab in Tilburg.  Tijdens de training gebruiken we duidelijke en praktische voorbeelden en casussen.

De training bestaat uit twee dagen van 9.00 tot 16.30 uur.

Bestaande klanten betalen € 425. Nog geen klant? Dan bedragen de kosten € 575. Inclusief twee korte pauzes, lunch en afsluitende borrel. Alle prijzen zijn per persoon en exclusief btw.

Wil je graag een training op maat? Of ‘in huis’? Geen probleem. Stuur een mail naar academy@scabadvies.nl of bel 013-583 66 66, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Heb je een vraag? Stuur dan een mail academy@scabadvies.nl of bel 013-583 66 66. We helpen je graag verder.

Waarom een training van Scab?

Misschien ook iets voor jou?

Praktische training over onderhanden projecten: hoe zorg je voor een goede projectadministratie en sluit je zoveel mogelijk risico's uit?

Leer in 1 dagdeel alles wat moet je moet weten over slim en praktisch balans lezen. Met aandacht voor de praktijk in de bouw. Meld je aan!

Ga terug naar het trainingsoverzicht