Bijeenkomst cao Metaal & Techniek

Bijeenkomst cao Metaal & Techniek

Locatie: Amersfoort
Datum: 20 april 2023
Tijd: 9.00 – 13.00 uur
Investering: klant € 150,-, niet-klant € 190,- (per persoon, excl. btw)

IJzer met handen breken? Geen probleem na deze bijeenkomst over de cao Metaal & Techniek

De cao Metaal & Techniek is een omvangrijke en complexe cao. Het is dus niet vreemd dat we hierover veel vragen krijgen bij Scab. Bijvoorbeeld hoe zit het binnen de cao Metaal en Techniek met Arbeidsduurverkorting (ADV)? Of het Handboek functie-indeling en de inschaling van het salaris?  Over deze en andere onderwerpen vertellen je graag meer tijdens deze informatieve en interactieve bijeenkomst!

Na deze bijeenkomst ben je weer helemaal op de hoogte van de belangrijkste punten uit de cao Metaal en Techniek. En dat binnen slechts 1 dagdeel.

Interessant voor jou? Ben je:

Onderwerpen

Je trainer

Anouk van Hooijdonk is senior P&O adviseur en arbeidsjurist. Anouk zit al 16 jaar in het vak waarvan vijf jaar bij Scab. Dit doet zij met veel plezier want geen dag is hetzelfde in de bouwbranche. Dankzij de gecombineerde kennis van personeelszaken, het arbeidsrecht en de bouwbranche, weet Anouk goed wat zich afspeelt in jouw dagelijkse praktijk. Op deze manier kan ze concreet inspelen op de uitdagingen waar jij voor staat in je werk.

Anouk van Hooijdonk, Senior P&O adviseur en arbeidsjurist

data en locaties

Klik op de gewenste datum en meld je aan.

Liever incompany? Dat kan ook. Stuur een mail naar academy@scabadvies.nl of bel 013-583 6666 dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Praktische informatie

De bijeenkomst is speciaal bedoeld voor de DGA, personeelsadviseur, de HR-medewerker en de administratief medewerker die ook P&O-werkzaamheden op zich neemt aangaande de cao Metaal & Techniek

Na deze bijeenkomst ben je weer helemaal op de hoogte van de belangrijkste onderwerpen uit de cao Metaal en Techniek. En dat binnen slechts 1 dagdeel.

Het is een ‘live’ bijeenkomst op locatie. De groep is niet al te groot waardoor er voldoende ruimte is om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan.

De training bestaat uit 1 dagdeel.

Training in groepsverband/open inschrijving: bestaande klanten betalen € 150,-. Nog geen klant? Dan bedragen de kosten € 190,-. Alle prijzen zijn per persoon en exclusief btw.

Incompany: in overleg

Wil je graag een training op maat? Of ‘in huis’? Geen probleem. Stuur een mail naar academy@scabadvies.nl of bel 013-583 66 66. Dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Heb je een vraag? Stuur dan een mail academy@scabadvies.nl of bel 013-583 6666. We helpen je graag verder.

Waarom een training van Scab?

Misschien ook iets voor jou?

Ga terug naar het trainingsoverzicht
2023-01-24T17:39:46+01:00
Ga naar de bovenkant