Bijeenkomst cao Metaal & Techniek

Bijeenkomst cao Metaal & Techniek

Locatie: Amersfoort
Datum: 25 mei 2023
Tijd: 9.00 – 13.00 uur
Investering: klant € 150,-, niet-klant € 190,- (per persoon, excl. btw)

Leer alles over de cao Metaal & Techniek in slechts 1 dagdeel

De cao Metaal & Techniek is een omvangrijke en complexe cao. Het is dus niet vreemd dat we hierover veel vragen krijgen bij Scab. Bijvoorbeeld hoe zit het binnen deze cao met Arbeidsduurverkorting (ADV)? Of het Handboek functie-indeling en de inschaling van het salaris? Voor welke werknemers geldt de inhoud van de cao? En: hoe ga je om met deeltijdwerk en ADV?

Na deze bijeenkomst ben je weer helemaal op de hoogte van de belangrijkste punten uit de cao Metaal en Techniek. En dat binnen slechts 1 dagdeel.

Interessant voor jou? Ben je:

Onderwerpen

Je trainers

Anouk van Hooijdonk is senior P&O adviseur en arbeidsjurist. Anouk zit al 17 jaar in het vak waarvan zes jaar bij Scab. Dit doet zij met veel plezier want geen dag is hetzelfde in de bouwbranche. Dankzij de gecombineerde kennis van personeelszaken, het arbeidsrecht en de bouwbranche, weet Anouk goed wat zich afspeelt in jouw dagelijkse praktijk. Op deze manier kan ze concreet inspelen op de uitdagingen waar jij voor staat in je werk.

Paul Soethout is een zeer ervaren loonadviseur en werkt al meer dan dertig jaar met veel plezier bij Scab. Daarnaast is Paul docent bij BOB Opleiding Training en Advies. Dit is hét opleidingsinstituut voor kaderfunctionarissen en management in de bouw. Paul kent dus de bouwbranche als geen ander, weet precies wat er speelt in jouw praktijk en hij legt ingewikkelde materie aan de hand van herkenbare voorbeelden uit.

Anouk van Hooijdonk, Senior P&O adviseur en arbeidsjurist
Paul Soethout, Senior Loonadviseur

datum en locatie

Klik op de knop en meld je aan.

Liever incompany? Dat kan ook. Stuur een mail naar academy@scabadvies.nl of bel 013-583 6666 dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Praktische informatie

De bijeenkomst is speciaal bedoeld voor de DGA, personeelsadviseur, de HR-medewerker en de administratief medewerker die ook P&O-werkzaamheden op zich neemt aangaande de cao Metaal & Techniek

Na deze bijeenkomst ben je weer helemaal op de hoogte van de belangrijkste onderwerpen uit de cao Metaal en Techniek. En dat binnen slechts 1 dagdeel.

Het is een ‘live’ bijeenkomst op locatie. De groep is niet al te groot waardoor er voldoende ruimte is om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan.

De training bestaat uit 1 dagdeel.

Training in groepsverband/open inschrijving: bestaande klanten betalen € 150,-. Nog geen klant? Dan bedragen de kosten € 190,-. Alle prijzen zijn per persoon en exclusief btw.

Incompany: in overleg

Wil je graag een training op maat? Of ‘in huis’? Geen probleem. Stuur een mail naar academy@scabadvies.nl of bel 013-583 66 66. Dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Heb je een vraag? Stuur dan een mail academy@scabadvies.nl of bel 013-583 6666. We helpen je graag verder.

Waarom een training van Scab?

Misschien ook iets voor jou?

Ga terug naar het trainingsoverzicht
2023-05-02T16:23:41+02:00
Ga naar de bovenkant