Bijeenkomst cao Timmerindustrie – NBvT

Bijeenkomst cao Timmerindustrie – NBvT

Locatie: Almere
Datum: 16 juni 2023
Tijd: 9.00 – 13.00u (met aansluitend lunch inbegrepen)
Investering:
NVbT-leden, gereduceerd tarief: € 125,-
Geen NVbT-lid, wel bestaande klant Scab: € 150,-
Geen NVbT-lid, (nog) geen klant Scab: € 190,-. Alle prijzen: per persoon, excl. BTW.

Praktische bijspijker bijeenkomst over de cao Timmerindustrie

De timmerindustrie heeft in haar cao eigen arbeidsvoorwaarden vastgelegd. Hoe zit het nu eigenlijk binnen deze cao met ATV, inschaling van het loon en het Functiehandboek? Zijn er speciale regelingen? Zo ja, wat houden deze in? Spijker je kennis over de cao Timmerindustrie bij in een halve dag!

Na een bijeenkomst van een halve dag heb je de praktische kennis in huis over de cao Timmerindustrie en ben je helemaal up-to-date. We besteden aandacht aan onderwerpen als ATV, het Functiehandboek, het Handboek Gesprekkensysteem en de inschaling van het loon. Daarnaast bespreken we ook onderwerpen als de bedrijfstakeigen regelingen. Er is er ook ruimte voor actualiteiten en we beantwoorden veelvoorkomende vragen over de cao. Een praktische bijeenkomst waarbij je in een halve dag wordt bijgespijkerd over de belangrijkste punten uit de cao.

Onderwerpen

Interessant voor jou? Ben je:

Je trainers

Anouk van Hooijdonk is arbeidsjurist / senior personeelsadviseur. Anouk zit al 17 jaar in het vak waarvan zes jaar bij Scab. Zij is cao Timmerindustrie specialist. Dankzij de gecombineerde kennis en praktijkervaring weet Anouk goed wat zich afspeelt in jouw branche. Op deze manier kan ze concreet inspelen op de uitdagingen waar jij voor staat als werkgever.

Paul Soethout is een zeer ervaren loonadviseur en werkt al meer dan dertig jaar met veel plezier bij Scab. Daarnaast is Paul docent bij BOB Opleiding Training en Advies. Dit is hét opleidingsinstituut voor kaderfunctionarissen en management in de bouw. Paul kent dus de bouwbranche als geen ander, weet precies wat er speelt in jouw praktijk en hij legt ingewikkelde materie aan de hand van herkenbare voorbeelden uit.

Anouk van Hooijdonk, Senior Adviseur P&O / Arbeidsjurist
Paul Soethout, Senior Loonadviseur

datum en locatie

Klik op de knop en meld je aan!

Praktische informatie

Deze training is speciaal bedoeld voor de ondernemer, personeelsadviseur, en/of HR-medewerker. Interessant voor zowel professionals met de nodige ervaring met deze cao als starters.

Na een bijeenkomst van een halve dag heb je de praktische kennis in huis over de cao Timmerindustrie en ben je helemaal up-to-date. We besteden aandacht aan onderwerpen als ATV, het Functiehandboek, het Handboek Gesprekkensysteem en de inschaling van het loon. Daarnaast bespreken we ook onderwerpen als de bedrijfstakeigen regelingen. Er is er ook ruimte voor actualiteiten en we beantwoorden veelvoorkomende vragen over de cao. Een praktische bijeenkomst waarbij je in een halve dag wordt bijgespijkerd over de belangrijkste punten uit de cao.

Het is een ‘live’ bijeenkomst op locatie. De groep is niet al te groot waardoor er voldoende ruimte is om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan.

1 dagdeel

  • NVbT-leden, gereduceerd tarief: € 125,-
  • Geen NVbT-lid, wel bestaande klant Scab: € 150,-
  • Geen NVbT-lid, (nog) geen klant Scab: € 190,-.
Alle prijzen: per persoon, excl. BTW.

Incompany: op aanvraag

Wil je graag een training op maat? Of ‘in huis’? Geen probleem. Stuur een mail naar academy@scabadvies.nl of bel 013-583 66 66. We stemmen met veel plezier de mogelijkheden met je af.

Heb je een vraag? Stuur dan een mail academy@scabadvies.nl of bel 013-583 66 66. We helpen je graag verder.

Waarom een training van Scab?

Misschien ook iets voor jou?

Training balans lezen

Heb je behoefte aan praktische kennis over de kolommenbalans? En hoe je deze moet 'lezen' en interpreteren? Meld je dan zeker aan voor deze training want na 1 dagdeel is de kolommenbalans lezen een fluitje van een cent voor je,

Ga terug naar het trainingsoverzicht
2023-05-23T15:55:47+02:00
Ga naar de bovenkant