Leo en Gejo van der Burg, Burg Bouw Aannemingsbedrijf B.V.

“Sinds de jaren 90 werken we al met Scab. We zochten een partij die de bouw kent en een totaalpakket levert. We waren destijds een jong bedrijf en wilden volledig ontzorgd worden. Dus niet alleen loonadministratie maar ook accountancy.”

“Het eerste contact was gelijk goed en sindsdien werken we heel prettig en probleemloos met de financiële software van Scab. De afstand met Tilburg is geen enkel probleem. Er is altijd de telefoon en e-mail. En als er een keer vragen zijn, kan Scab ook inloggen op ons systeem, meekijken en adviseren.”

“Door de jaren heen is er veel veranderd. Je wordt geacht om wat meer zaken zelf te doen, maar dat is niet vervelend. Als er vragen zijn, kunnen we altijd bellen en worden we meteen geholpen. We zijn klanten van het eerste uur en hebben het idee dat we ook op een bijzondere manier worden geholpen. En er is een vertrouwensband. Vorig jaar zijn we overgestapt naar een compleet dienstenpakket van Scab. Voor een vast bedrag weet je dan precies wat je kunt verwachten. Die opzet werd goed uitgelegd, maar de keuze werd volledig aan ons gelaten. Heel prettig.”