Scab_cursus_opleiding
Scab academy: praktisch trainingsaanbod speciaal voor de bouw

Weet jij je weg te vinden in de complexe wereld van (bouw)cao's, arbeidsrecht, loonadministratie, de Belastingdienst, administratie, balansen en ga zo maar door?  De Scab academy biedt praktische trainingen die je de tools geven om grip te houden op je bedrijfsvoering en personeelsbeleid!

Met bijna 50 jaar ervaring op de teller binnen de bouwbranche, zijn we met recht een echte bouwspecialist. Maak slim gebruik van onze kennis en ervaring en meld je aan voor onze trainingen en bijeenkomsten. Bekijk hieronder het actuele opleidingsaanbod. Liever in-company? Geen probleem!
Stuur hiervoor een mail naar academy@scabadvies.nl.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dit evenement is voorbij.

Basistraining werken met loonadministratie Scab – via webinar

maart 15 @ 09:00 12:00

Wil je vanaf de start goed op de hoogte zijn van alle processen binnen de loonadministratie en optimaal gebruikmaken van alle mogelijkheden via onze online dienst Personeel & Salaris? Dan mag je deze training niet missen.

Resultaat

Na deze training heb je handvatten om jouw werkproces af te stemmen op onze loonadministratie. Daarnaast haal je voortaan meer uit onze online dienst Personeel & Salaris en kun je de eerste vragen van medewerkers over de loonstrook meteen beantwoorden!

Voor wie interessant?

De training is geschikt voor alle personen die zich bezighouden met de loonadministratie en hierbij gebruikmaken van onze online dienst Personeel en Salaris.

De onderwerpen
  • Aanmelden nieuwe werknemers en mutaties
  • Periodiek afdrachten (Belastingdienst / bpfBOUW / PAWW)
  • Loonverwerking (incl betalingen)
  • Toelichting loonstrook
  • Werkgevers-/werknemersportaal
  • Dashboard met benchmark
  • Ticketsysteem
Praktische informatie

15 maart 2022
Dagdeel: 9:00 – 12:00 uur
Inclusief pauze
10 – 20 personen
Online via webinar

€75.00 prijs per deelnemer, excl. btw