Scab_cursus_opleiding
Scab academy: praktisch trainingsaanbod speciaal voor de bouw

Weet jij je weg te vinden in de complexe wereld van (bouw)cao's, arbeidsrecht, loonadministratie, de Belastingdienst, administratie, balansen en ga zo maar door?  De Scab academy biedt praktische trainingen die je de tools geven om grip te houden op je bedrijfsvoering en personeelsbeleid!

Met bijna 50 jaar ervaring op de teller binnen de bouwbranche, zijn we met recht een echte bouwspecialist. Maak slim gebruik van onze kennis en ervaring en meld je aan voor onze trainingen en bijeenkomsten. Bekijk hieronder het actuele opleidingsaanbod. Liever in-company? Geen probleem!
Stuur hiervoor een mail naar academy@scabadvies.nl.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dit evenement is voorbij.

Training Balans lezen

april 7 @ 09:00 12:30

Scab-accountancy-academy

Je doet het niet iedere dag maar je loopt er toch regelmatig tegenaan: het lezen van je kolommenbalans. Als je niet goed weet hoe je deze moet interpreteren dan kost het je veel tijd. Niet nodig als je deze praktische training ‘Balans lezen’ doet.

Resultaat

Na een training van één dagdeel weet je hoe een kolommenbalans is opgebouwd. Daarnaast leer je hoe dit vertaald wordt naar de jaarrekening én hoe je de balans en resultatenrekening op de juiste manier interpreteert. We gebruiken hiervoor praktische oefeningen en voorbeelden.

De onderwerpen
  • Opbouw (kolommen)balans
  • Balansratio’s
  • Van kolommenbalans naar tussentijdse cijfers/jaarrekening
Praktische informatie

7 april 2022
Dagdeel: 9:00 – 12:30 uur (incl. koffiepauze)
Locatie: Scab, 4e etage. Dr. Hub van Doorneweg 161, 5026 RE Tilburg.

€275.00 Bestaande klanten, per persoon, excl. btw.

€345,00 Niet-klant, prijs per deelnemer, excl. btw.