Data Scientist

Data vertalen naar bruikbare gegevens, dat is waar jij goed in bent!

Nikki Hendrikx - Scab
Nieuwsgierig geworden? Kom in contact met onze sr. P&O adviseur Nikki Hendrikx.
We vertellen je graag meer! Tel: 013 583 38 94

Ons aanbod:

Wat doe je als Data Scientist?

In deze rol ga je aan de slag met het bouwen en onderhouden van (financiële) datamodellen en – infrastructuur. Je takenpakket bestaat o.a. uit:

  • Ruwe data die beschikbaar gesteld wordt kun je vertalen/omzetten tot bruikbare gegevens voor onze business
  • Je analyseert en interpreteert financiële data en communiceert deze proactief in de organisatie
  • Je zorgt er voor dat onze dienstverlenging en systemen up to date blijven en draagt bij aan een verdere professionalisering van het data team (zowel op kwaliteit als efficiency)
  • Je maakt rapporten voor de directie, de business en de klanten waarin (complexe) gegevens op een bruikbare manier zijn vertaald.

In deze rol rapporteer je aan Bas, onze ICT-manager en ga je nauw samenwerken met 2 collega’s in een juniorrol.

Wie ben jij?

Een enthousiaste nieuwe collega met de nodige ervaring in een vergelijke rol als Data Scientist. Je kunt zelfstandig werken en je kunt je verplaatsen in je (interne) klanten. Je bent niet bang je mening of visie te geven over hoe we als organisatie onszelf kunnen ontwikkelen op jouw vakgebied. Daarnaast vind je het leuk om onze 2 junioren te begeleiden en hen te laten groeien in hun rol.

2-daagse cursus Arbeidsrecht in de praktijk

Wat bieden wij jou?

Een leuke commerciële rol waarin je veel contact hebt met klanten en samenwerkt met diverse afdelingen binnen ons kantoor. Samen met BouwInfosys verzorgen wij een gedegen opleiding van zowel het pakket BouwWorks als je consultancy vaardigheden.

Naast goede arbeidsvoorwaarden, vinden we het belangrijk dat je een goede werk/privébalans hebt. Je hebt hierover zelf de regie doordat je gebruik kunt maken van onder andere onze thuiswerkregeling en een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket. Hierbij kun je denken aan extra pensioensparen, vakantiedagen kopen of verkopen en sparen voor een sabbatical.

Je krijgt bij ons de ruimte voor je eigen ideeën en persoonlijke ontwikkeling. Kan dat bij een accountantskantoor? Ja! Want wij zijn van huis uit een stichting -dus geen winstoogmerk- en we hebben geen partnerstructuur. Concreet betekent dit dat je veel eigen verantwoordelijkheden  krijgt en een flinke dosis vrijheid om je eigen werk in te delen. Wij vertrouwen op jou en jouw kwaliteiten als professional. Kwaliteit van onze dienstverlening staat voorop, niet het ‘uurtje-factuurtje’. We dagen je uit om je verder te ontwikkelen en door te groeien.

Wat breng je mee?

Afgeronde HBO- of WO-opleiding richting Data Science of informatica 

Minimaal 32 uur p/w beschikbaar

Programmeer-
vaardigheden

Minimaal 2 jaar ervaring in een
gelijkwaardige functie en/of
financiële administraties

Ervaring met visualisatietools en technieken om complexe gegevens te presenteren

Collega’s vertellen

“Bij Scab krijg je de verantwoordelijkheid en vrijheid over je planning en werkzaamheden. Ik bepaal zelf of ik thuiswerk, op kantoor of bij de klant. Zo is geen enkele week hetzelfde en heb ik veel invloed op de balans tussen werk en privé. Daarnaast krijg ik de mogelijkheid om me vakinhoudelijk te ontwikkelen maar ook op andere gebieden. Ik ben lid van de OR en in die rol denk ik mee over ontwikkelingen voor  Scab op diverse vlakken.”

Marieke van Abeelen, zelfstandig assistent accountant samenstelprakijk
“Dat Scab de mogelijkheid biedt om deels thuis te werken, vind ik ideaal. Op de dagen dat ik mij goed moet kunnen focussen, plan ik een thuiswerkdag, en voor de dagen met veel overleg, plan ik een kantoordag. Ook ben ik op een thuiswerkdag flexibeler met mijn tijd.”
Romy Bergman, zelfstandig assistent accountant

Wil je aan de slag bij een flexibele en informele werkgever? Solliciteer dan direct!

Choose File
Choose File

Een capaciteitentest kan onderdeel zijn van de selectieprocedure

Nikki Hendrikx
Nikki HendrikxSenior P&O adviseur
Nieuwsgierig geworden?

We vertellen je graag meer!

T: 013 583 38 94

Ga terug naar het vacatureoverzicht