Training Fiscaliteit en de auto van de zaak

Training Fiscaliteit en de auto van de zaak

Datum: 6 september 2022
Duur:
10.00-11.30u
Locatie: via webinar
Investering: bestaande klant €150,-, niet-klant € 190,- (prijs per deelnemer, excl. btw)

Een auto van de zaak; de kansen en valkuilen op fiscaal gebied

Weet jij nog wat wel en niet mag van de belasting in relatie tot de auto van de zaak? Na deze praktische training heb je inzicht in alle fiscale risico’s én valkuilen als je een auto van de zaak hebt. Geen zin in onverwachte aanslagen? Meld je dan snel aan voor dit praktische webinar.

Interessant voor jou? Ben je:

Onderwerpen

Je trainer

Marcel Muijtjens is manager Fiscaal bij Scab. Hij is als zeer ervaren fiscalist gespecialiseerd in onder meer (her)structurering, bedrijfsopvolging en samenwerkingsverbanden van bedrijven en estate planning. Marcel is daarnaast als docent fiscaal recht verbonden aan diverse opleidingsinstituten zoals ZUYD University en NCOI Opleidingen.  Een training van Marcel is een win-win situatie. Hij is een expert op fiscaal gebied én door zijn ervaring als docent kan hij ingewikkelde materie helder en praktisch uitleggen.

Marcel Muijtjens, Manager Fiscaal

Direct aanmelden

Klik op de knop en meld je aan

Praktische informatie

Deze training is interessant voor de DGA / controller / (loon)administrateur.

Weet jij nog wat wel en niet mag van de belasting in relatie tot de auto van de zaak? Na deze praktische training heb je inzicht in alle fiscale valkuilen en kansen.

Via een webinar

De training bestaat uit 1 dagdeel (ochtend).

Bestaande klanten betalen €150,-. Nog geen klant? Dan bedragen de kosten €190,-. Alle prijzen zijn per persoon en exclusief btw.

Wil je graag een training op maat? Of ‘in huis’? Geen probleem. Stuur een mail naar academy@scabadvies.nl of bel 013-583 66 66. We gaan met veel plezier voor je aan de slag.

Heb je een vraag? Stuur dan een mail academy@scabadvies.nl of bel 013-583 66 66. We helpen je graag verder.

Waarom een training van Scab?

Misschien ook iets voor jou?

Bijeenkomst: Personeelsbeleid in de bouw

Krachtig personeelsbeleid is een must, zeker in tijden van krapte op de arbeidsmarkt. Meld je snel aan voor deze praktische bijeenkomst en houd je medewerkers betrokken bij je bedrijf.

Training onderhanden projecten

Wanneer spreek je van ‘onderhanden werken’, en wanneer van ‘onderhanden projecten’? Wat zijn belangrijke valkuilen? Meld je snel aan voor deze praktische training.

Ga terug naar het trainingsoverzicht
2022-06-23T12:23:50+02:00
Ga naar de bovenkant