Stephan Daverveld, Cornelissen Aannemingsbedrijf BV

“We zijn al ruim 25 jaar klant. Het was voor ons een logische keuze: SCAB had een goede naam op het gebied van loonadministratie en kent de softwarepakketten in de bouw. Later zijn we ook voor accountancy-diensten naar SCAB overgestapt. Ik stel de jaarrekening samen, SCAB controleert of deze een goed beeld van onze financiële positie geeft en aan alle wet- en regelgeving voldoet.”

“Dankzij duidelijke prijsafspraken weten we vooraf precies waar we aan toe zijn en zijn facturen helder en transparant. En de prijs-kwaliteitverhouding is erg goed. Op vragen wordt snel gereageerd en het portal biedt veel toegevoegde waarde. De tarieven voor de loonadministratie zijn scherp en ook voor advies betalen we zeker niet te veel. Wat we ook erg op prijs stellen, is dat SCAB goed op de hoogte is van wat er bij ons speelt. Elk jaar zijn er wel 1 of 2 (advies)gesprekken waar geen kosten voor berekend worden.”

“Wat ook prettig is: we worden door SCAB goed geïnformeerd over wijzigingen in wetten ren regels, via het Scabonnement én de bijeenkomsten, die we vaak bezoeken. Een mooie manier om je snel te laten bijpraten over actuele ontwikkelingen. Ook informeert SCAB ons goed over wat ze voor ons kunnen betekenen. Denk aan de inzet van tijdelijk personeel. Dat is nu niet aan de orde bij ons, maar als bedrijf kun je het je niet veroorloven om de administratie te laten liggen. Dus als die behoefte zich ooit voordoet denken we zeker aan SCAB.”