Denia van den Broek, Stratenmakersbedrijf LW van den Broek BV:

“We hebben voor de accountants van Scab gekozen vanwege de duidelijke specialisatie in de bouw. Scab is daarnaast ook groot in loonverwerking voor de bouw, dus we konden alles onder één dak onderbrengen. Wat ook meespeelde was dat onze vorige accountant hoge prijzen hanteerde, Scab werkt met een heldere prijsstelling. Voor alle diensten weet je precies hoe het tarief is opgebouwd.”

“Het eerste gesprek met Scab verliep heel prettig. Er was meteen een vertrouwd gevoel en de informele sfeer sprak ons erg aan. En de verwachtingen die werden gewekt, heeft Scab ook waargemaakt. Er is een goed contact met zowel de relatiebeheerder en de medewerkers van het klantenteam. Ze werken heel accuraat en reageren snel op vragen.”

“Wat we ook waarderen is de informatievoorziening. Als relatief klein bedrijf hebben we zelf maar beperkte financiële expertise in huis. Dan  is het prettig om regelmatig geïnformeerd te worden over belangrijke onderwerpen. Het Scabonnement geeft regelmatig informatie over onderwerpen waar we zelf nog niet aan gedacht zouden hebben.”