Het team van Personeelsadvies gaat uitbreiden en daarom zijn we op zoek naar een (sr.) HR adviseur!

Scab is als accountantskantoor de grootste loonadministrateur voor de bouw. Vanuit ons kantoor in Tilburg bedienen we het hele land op het gebied van Loonadministratie, Personeelsadvies, Accountancy en fiscale dienstverlening.

Wat doe je als (sr.) HR adviseur bij Scab?

In de functie van HR adviseur ben je verantwoordelijk voor de advisering en ondersteuning van onze klanten op het gebied van HR vraagstukken in de breedste zin van het woord. Je takenpakket bestaat onder andere uit:

  • Inhoudelijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het personeelsbeleid van klanten, recruitment activiteiten, functioneringsgesprekken en dossieropbouw en verzuimbegeleiding;
  • Klanten adviseren en ondersteunen bij het juist toepassen van arbeidsvoorwaarden, CAO’s en wet- en regelgeving;
  • Collega’s coachen, ondersteunen en het actief overbrengen van (vak)kennis binnen het team van Personeelsadvies;
  • Je acquireert nieuwe opdrachten en introduceert nieuwe diensten voor de BU Loonadministratie & Personeelsadvies.

Je komt terecht in een team van 10 collega’s (juristen, HR adviseurs en loonadviseurs) en gaat rapporteren aan de Manager personeelsadvies. Het team personeelsadvies valt binnen de business unit Loonadministratie & Personeelsadvies we vanuit verschillende disciplines onze klanten ondersteunen bij het hebben van personeel. Dus niet alleen het zijn van ondernemer, maar ook werkgever.

In deze rol ben je zowel werkzaam op het kantoor van Scab als bij de klant(en). Daarnaast heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan de thuiswerkregeling waarbij je een gedeelte van je werktijd vanuit huis kunt werken.

Wie zoeken we?

Een enthousiaste collega met de nodige ervaring als HR professional. Je kunt zelfstandig werken en denkt proactief mee met zowel de vormgeving/uitbreiding van de dienstverlening van Scab als met de wensen en behoeften van de klant.

Wat bieden wij jou?

We hechten er waarde aan dat je met plezier bij ons werkt. Naast goede arbeidsvoorwaarden hebben wij een informele werksfeer. Je komt te werken in een innovatieve en leerzame werkomgeving waar je, on het motto ‘deskundig zijn, eenvoudig doen’ kunt groeien als persoon.

Heb je interesse?

Solliciteer dan via onderstaande button. Heb je nog vragen over de vacature of Scab als werkgever? Neem dan contact op met Nikki Hendrikx van de afdeling P&O via 013-5833894 of personeel@scabadvies.nl.

Daarnaast vind je op onze website https://www.scabadvies.nl/werken-bij/ meer informatie over onder andere MVO en je persoonlijke ontwikkeling bij Scab!

Wat breng je mee?

Afgeronde HBO opleiding richting HR

Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke rol

Affiniteit met de bouwbranche

Wat ontvang je?

€ 3.000.- tot
€ 4.500,- bruto per maand o.b.v. 40 uur, inschaling op basis van ervaring

Verschillende opleidings- mogelijkheden

35 vakantiedagen
Mogelijkheid om deel te nemen aan onze thuiswerkregeling

Premievrij pensioen

Mogelijkheid om gebruik te maken van de leaseregeling

Wil je aan de slag bij een flexibele en informele werkgever? Solliciteer dan direct!

Een capaciteitentest kan onderdeel zijn van de selectieprocedure

Vragen? Mail of bel met
Nikki Hendrikx
Nikki Hendrikx
Nikki HendrikxSenior P&O adviseur
T: 013 583 38 93