HR Manager

Je bent in deze rol eindverantwoordelijk voor ons personeelsbeleid en positionering als werkgever in een uitdagende arbeidsmarkt. Je bent daarbij creatief, initiërend en doortastend in het realiseren van groei in ons personeelsbestand

Nieuwsgierig geworden? Kom in contact met Maarten Stubbé, directeur Scab.
We vertellen je graag meer! Tel: 06-110 151 54

Ons aanbod:

Wat doe je als HR Manager bij Scab?

Een hele brede rol waarin je zowel operationeel, tactisch als strategisch een belangrijke bijdrage levert aan de ontwikkeling van de organisatie en aan de individuele collega. Je bent in deze rol verantwoordelijk voor alle HR-aangelegenheden en werkt nauw samen met je collega P&O adviseur(s).

Jouw rol als HR manager:

  • Adviseren en ontwikkelen van ons personeelsbeleid en instrumenten om een aantrekkelijk werkgever te zijn en te blijven voor zowel nieuwe als onze bestaande collega’s. Uitvoering geven aan en bewaken van dit beleid past je goed.
  • Sparringpartner voor en advies geven aan leidinggevenden op het gebied van ons personeelsbeleid, verzuim, talentontwikkeling en werving & selectie
  • Sparringpartner voor MT en OR gerelateerde zaken
  • Coördineren van interne processen met betrekking tot onze reflectie- en evaluatiecyclus en leidinggevenden begeleiden en ondersteunen bij het voeren van de gesprekken
  • Verzorgen van alle activiteiten rondom werving & selectie
  • Je hebt een actieve rol in het bieden van verzuimbegeleiding
  • Coaching/begeleiding van collega P&O adviseur(s)

Onze culturele waarden onderschrijf je niet alleen, maar passen ook bij je visie op de ontwikkeling van mensen en ons kantoor. Je rapporteert direct aan Maarten (onze algemeen directeur) en geeft leiding aan je collega P&O adviseur(s)

Wie ben jij?

Je bent overtuigend en in staat om oplossingen aan te dragen voor vraagstukken op verschillende niveaus. Je bent goed in je vak en in het bezit van brede kennis van alle relevante aspecten van HR. Daarnaast heb je een sterke persoonlijkheid en ben je communicatief vaardig.

2-daagse cursus Arbeidsrecht in de praktijk

Wat bieden wij jou?

Naast goede arbeidsvoorwaarden, vinden we het belangrijk dat je een goede werk/privébalans hebt. Je hebt hierover zelf de regie doordat je gebruik kunt maken van onder andere onze thuiswerkregeling en een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket. Hierbij kun je denken aan extra pensioensparen, vakantiedagen kopen of verkopen en sparen voor een sabbatical.

Wij zijn van huis uit een stichting -dus geen winstoogmerk- én we hebben geen partnerstructuur. Concreet betekent dit dat je veel eigen verantwoordelijkheden krijgt  en een flinke dosis vrijheid om je eigen werk in te delen. Wij vertrouwen op jou en jouw kwaliteiten als professional. Kwaliteit van onze dienstverlening staat voorop, niet het ‘uurtje-factuurtje’. Je komt terecht in een fijne informele werksfeer waar we aandacht hebben voor elkaar.

Wat breng je mee?

Afgeronde HBO- of WO-opleiding richting HRM

32 tot 40 uur per werk
beschikbaar

Aantoonbare ervaring
als eindverantwoordelijke

Minimaal 10 jaar ervaring in een
gelijkwaardige functie

Werkervaring binnen de accountancy is een pré

Collega’s vertellen

“Bij Scab krijg je de verantwoordelijkheid en vrijheid over je planning en werkzaamheden. Ik bepaal zelf of ik thuiswerk, op kantoor of bij de klant. Zo is geen enkele week hetzelfde en heb ik veel invloed op de balans tussen werk en privé. Daarnaast krijg ik de mogelijkheid om me vakinhoudelijk te ontwikkelen maar ook op andere gebieden. Ik ben lid van de OR en in die rol denk ik mee over ontwikkelingen voor  Scab op diverse vlakken.”

Marieke van Abeelen, zelfstandig assistent accountant samenstelprakijk
“Dat Scab de mogelijkheid biedt om deels thuis te werken, vind ik ideaal. Op de dagen dat ik mij goed moet kunnen focussen, plan ik een thuiswerkdag, en voor de dagen met veel overleg, plan ik een kantoordag. Ook ben ik op een thuiswerkdag flexibeler met mijn tijd.”
Romy Bergman, zelfstandig assistent accountant

Wil je aan de slag bij een flexibele en informele werkgever? Solliciteer dan direct!

Een capaciteitentest kan onderdeel zijn van de selectieprocedure

Maarten Stubbé
Maarten StubbéDirecteur
Nieuwsgierig geworden?

We vertellen je graag meer!

M: 06-110 151 54