Scab, de grootste loonadministrateur in de bouw, zoekt meerdere trainees voor het loonadministratie team!

Solliciteer direct

Wat doe je als trainee loonadministrateur bij Scab?

Als trainee loonadministrateur ga je advies- en salarisadministratieve werkzaamheden voor onze klanten oppakken. We leren je het vak van a tot z door je onder andere wegwijs te maken met het uitvoeren van verschillende mutaties. Je hebt regelmatig telefonisch of per e-mail contact met klanten over de salarisverwerking. Daarnaast heb je contact met diverse instanties als de Belastingdienst, het pensioenfonds en andere uitvoerende instellingen. Je gaat kennismaken met verschillende salarissystemen waaronder ons eigen salarispakket en AFAS.

Bij Scab krijg je de mogelijkheid om je kennis actueel te houden en de veranderingen binnen de branche te blijven volgen. Je gaat deelnemen aan een trainingsprogramma welke onder andere gericht is op klantcommunicatie en advies en word je getraind door onze eigen loonprofessionals als het gaat om de bouw en alle aanverwante CAO’s.

Met je collega’s streef je naar kwaliteit en klanttevredenheid, onder het motto “Deskundig zijn, eenvoudig doen”.
Dit is jouw kans op een mooie start van je carrière in de loonadministratie!

Wie zoeken we?

Je hebt affiniteit met het vakgebied (en bij voorkeur ook in de branche) en bent in staat dit richting ons te onderbouwen. Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en een uitstekend cijfermatig inzicht. Je bent goed met Excel en proactief en communicatief vaardig. Je bent leergierig zowel op persoonlijk als op professioneel vlak en bereid om het Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL) te behalen. De opleiding PDL wordt door Scab gefaciliteerd om je vakinhoudelijke kennis te vergroten.

Daarnaast vinden we je persoonlijkheid bij Scab net zo belangrijk. Wij zijn op zoek naar collega’s die plezier hebben in het vak, nieuwsgierig zijn en ideeën naar voren durven te brengen. Je mag gerust een beetje eigenwijs zijn. Verder vinden wij het belangrijk dat je ambitie hebt om in dit vakgebied door te groeien.

Wat kunnen we jou bieden?

Naast een goed arbeidsvoorwaardenpakket ook een ontzettend leuke en interessante klantenportefeuille met mkb-ondernemers. Verder krijg je een innovatieve en leerzame werkomgeving waar je, onder het motto “Deskundig zijn, eenvoudig doen”, naast verdieping in je vak ook kunt groeien als persoon. Zo neemt Scab jouw opleiding voor haar rekening en investeren we in jouw persoonlijke ontwikkeling middels het traject “Persoonlijk Leiderschap”.

Wat breng je mee?

Wat ontvang je?

Tijdsbesteding

Hoe kan jouw agenda eruit zien?

Scab-accountancy-Bouw-accountant-loonadministrateur
Anouk Vesters voor de Loonadministratie bij Scab in Tilburg

Ik kijk erg uit naar wat de toekomst mij gaat brengen binnen deze fijne organisatie.

Anouk Vesters, loonadministrateur

Inmiddels ben ik alweer een jaar in dienst bij Scab en wat heb ik veel geleerd het afgelopen jaar. Door de goede begeleiding werk ik al grotendeels zelfstandig en ben ik bijna in het bezit van mijn PDL-diploma. Hierna stopt het echter niet! Er wachten nog veel mogelijkheden om mij verder te gaan ontwikkelen binnen Scab. Zoals het behalen van het VPS-diploma.

Ik kijk erg uit naar wat de toekomst mij gaat brengen binnen deze fijne organisatie.

Wil je aan de slag bij een flexibele en informele werkgever? Solliciteer dan direct!

Choose File
Choose File

Een capaciteitentest kan onderdeel zijn van de selectieprocedure

Je sollicitatie is succesvol verzonden.
Het is niet gelukt Je sollicitatie te versturen. Probeer het later nog een keer of neem op een andere manier contact op.

Vragen? Mail of bel met
Nikki Hendrikx

Nikki Hendrikx
Nikki HendrikxSenior P&O adviseur
T: 013 583 38 93