Scab, de grootste loonadministrateur in de bouw, zoekt een loonadministrateur met kennis van AFAS!

Wat doe je als loonadministrateur bij Scab?

Binnen het team van loonadministrateurs ben jij de AFAS-specialist en fungeer je als contactpersoon voor deze klanten. Je geeft adviezen om de klant te voorzien van een juiste en tijdige salarisverwerking. Je bewaakt en geeft uitvoering aan (complexe) salaris administratieve handelingen en daarnaast deel je jouw kennis van AFAS met je team voor een optimale inzetbaarheid. Je bent vraagbaak voor zowel interne collega’s als externe klanten en je draagt samen met je collega’s de verantwoordelijkheid om te zorgen dat de actuele CAO-bepalingen juist worden uitgevoerd. Je werkt nauw samen met de collega’s van de afdeling personeelsadvies om bij te dragen aan een optimale klanttevredenheid.

Wie zoeken we?

Je hebt natuurlijk interesse in het vakgebied en bij voorkeur ook in onze branche. Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en goede kennis van AFAS. Je bent goed met Excel, proactief en communicatief vaardig. Je hebt je VPS diploma of bent bereid deze opleiding te halen. De opleiding VPS wordt door Scab gefaciliteerd om je vakinhoudelijke kennis te vergroten.

Daarnaast vinden we je persoonlijkheid bij Scab net zo belangrijk. Wij zijn op zoek naar collega’s die plezier hebben in het vak, nieuwsgierig zijn en ideeën naar voren durven te brengen. Je mag gerust een beetje eigenwijs zijn. Verder vinden wij het belangrijk dat je ambitie hebt om in dit vakgebied door te groeien.

Wat kunnen we jou bieden?

Naast een goed arbeidsvoorwaardenpakket een leuk team met een leuke en interessante klantenportefeuille van mkb-ondernemers. We bieden je verdieping in je vak en de kans om je directe collega’s verder te ontwikkelen in hun vakgebied. Daarnaast een innovatieve en leerzame werkomgeving waar je, onder het motto “deskundig zijn, eenvoudig doen”, kunt groeien als persoon. Zo neemt Scab jouw opleiding voor haar rekening en investeren we in jouw persoonlijke ontwikkeling middels het traject “Persoonlijk Leiderschap”. Onze salarisprofessionals zijn tevens NIRPA gecertificeerd. We vinden het belangrijk om blijvend in onze professionals te investeren. Zowel op het gebied van loon- en bouwkennis als de vaardigheden van onze mensen.

Wat breng je mee?

Hbo werk- en denkniveau

PDL / VPS is een Pré

Minimaal 3 jaar werkervaring

Voor de loonadministratie

Verklaring omtrent gedrag

Wat ontvang je?

€2.000 – €4.000 per maand o.b.v. fulltime dienstverband

Verschillende opleidings- mogelijkheden

35 vakantiedagen

Premievrij pensioen

Reiskosten- vergoeding
Anouk Vesters voor de Loonadministratie bij Scab in Tilburg

Ik kijk erg uit naar wat de toekomst mij gaat brengen binnen deze fijne organisatie.

Anouk Vesters, loonadministrateur

Inmiddels ben ik alweer een jaar in dienst bij Scab en wat heb ik veel geleerd het afgelopen jaar. Door de goede begeleiding werk ik al grotendeels zelfstandig en ben ik bijna in het bezit van mijn PDL-diploma. Hierna stopt het echter niet! Er wachten nog veel mogelijkheden om mij verder te gaan ontwikkelen binnen Scab. Zoals het behalen van het VPS-diploma.

Ik kijk erg uit naar wat de toekomst mij gaat brengen binnen deze fijne organisatie.

Wil je aan de slag bij een flexibele en informele werkgever? Solliciteer dan direct!

Choose File
Choose File

Een capaciteitentest kan onderdeel zijn van de selectieprocedure

Je sollicitatie is succesvol verzonden.
Het is niet gelukt Je sollicitatie te versturen. Probeer het later nog een keer of neem op een andere manier contact op.

Vragen? Mail of bel met
Nikki Hendrikx

Nikki Hendrikx
Nikki HendrikxSenior P&O adviseur
T: 013 583 38 93