Automatiseringsadvies: haal alles uit uw IT

U heeft fors geïnvesteerd in automatisering. Maar heeft het ook gebracht wat u er van verwachtte? Of wil het maar niet lukken om, zoals het pakket beloofde, ‘met één druk op de knop’ alle benodigde informatie in beeld te hebben?

 

Processen en software onderling afstemmen

Als verwachting en werkelijkheid niet overeenkomen, komt dit vaak doordat processen en software niet goed op elkaar aansluiten. Ervaren en onafhankelijke adviseurs van Scab kennen het hele scala aan bouwsoftware én begrijpen uw processen. Zo kunnen we u helpen om:

  • uw processen en behoefte goed in kaart te brengen;
  • software te kiezen die optimaal bij deze behoeften en processen aansluit;
  • bedrijfsprocessen waar nodig aan te passen aan het nieuwe systeem;
  • werknemers optimaal te leren werken met de nieuwe software, zonder dat de normale bedrijfsvoering in het gedrang komt.

Dit alles aan de hand van een strakke planning, duidelijk overleg en heldere doelen. Zo leggen we samen met u de basis voor goede beslissingen, acceptatie binnen de organisatie en overzichtelijke kosten gedurende het hele traject.

Hulp op afstand

Bij advisering of ondersteuning vanuit Scab kunt u ook hulp op afstand inroepen. Als u toestemming geeft aan een van onze supportmedewerkers, kunnen ze ‘live’ met u in het systeem meekijken en problemen oplossen. Start hiervoor de Scab Support-applicatie en tik het sessienummer in dat onze medewerker u geeft.