Training DGA en fiscaliteit

Training DGA en fiscaliteit

Op verschillende data en locaties in het land
Tijd: 9.00 – 16.00u
Investering: bestaande klant €375,-, niet-klant €465,- (prijs per deelnemer, excl. btw)

Voorkom ongewenste verrassingen met de Belastingdienst

Weet jij of je alles goed hebt geregeld voor de Belastingdienst? Zeker met het oog op het Belastingplan 2023 is het belangrijk dat je als DGA inzicht hebt in wat er op fiscaal gebied speelt. Als DGA en ondernemer heb je zowel zakelijk als privé te maken met de fiscale gevolgen van het ondernemerschap. Je moet rekening houden met een veelvoud aan regels. Tijdens deze training maken wij je aan de hand van herkenbare praktijkcasussen wegwijs in het ‘oerwoud’ van fiscale regels in relatie tot de rol van DGA. Niet alleen onder de huidige wetgeving maar ook vooruitkijkend naar 2023 en volgende jaren.

Na één dagdeel beschik je over actuele kennis van de fiscale spelregels waar je als DGA mee te maken hebt. Je trapt niet in fiscale valkuilen en benut fiscale kansen optimaal. Zo kom je niet voor ongewenste verrassingen te staan.

Onderwerpen

Interessant voor jou? Ben je:

Je trainers

Marcel Muijtjens is manager fiscaal bij Scab. Hij is als zeer ervaren fiscalist gespecialiseerd in onder meer (her)structurering, bedrijfsopvolging en samenwerkingsverbanden van bedrijven en estate planning. Marcel is daarnaast als docent fiscaal recht verbonden aan diverse opleidingsinstituten zoals ZUYD University en NCOI Opleidingen.  Een training van Marcel is een win-win situatie. Hij is een expert op fiscaal gebied én door zijn ervaring als docent kan hij ingewikkelde materie helder en praktisch uitleggen.

Edwin van de Grift is senior loonadviseur bij Scab. Hij heeft meer dan dertig jaar ervaring in het vak van loonadministratie en is expert op het gebied van loonheffingen. Ook heeft Edwin zijn onderwijsbevoegdheid en is in het bezit van zijn SPD (staatspraktijkdiploma bedrijfsadministratie). Dit alles gecombineerd met zijn kennis van de bouw, zorgt ervoor dat hij zich goed kan verplaatsen in jouw praktijk.

Marcel Muijtjens, Manager Fiscaal
Edwin van de Grift, Senior Loonadviseur

Direct aanmelden

Klik op de knop en meld je aan

Praktische informatie

Deze training is interessant voor de DGA (Directeur-Grootaandeelhouder) en controllers werkzaam binnen de bouw- en aanverwante branches.

Actuele kennis van de fiscale spelregels die gelden voor de DGA ten aanzien van de huidige wetgeving én vooruitkijkend naar 2023 en volgende jaren.

Het is een ‘live’ bijeenkomst op locatie. De groep is niet al te groot waardoor er voldoende ruimte is om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan.

De training bestaat uit 1 dag.

Bestaande klanten betalen €375,-. Nog geen klant? Dan bedragen de kosten €465,-. Alle prijzen zijn per persoon en exclusief btw.

Wil je graag een training op maat? Of ‘in huis’? Geen probleem. Stuur een mail naar academy@scabadvies.nl of bel 013-583 66 66. We gaan met veel plezier voor je aan de slag.

Heb je een vraag? Stuur dan een mail academy@scabadvies.nl of bel 013-583 66 66. We helpen je graag verder.

Waarom een training van Scab?

Misschien ook iets voor jou?

Bijeenkomst: Personeelsbeleid in de bouw

Krachtig personeelsbeleid is een must, zeker in tijden van krapte op de arbeidsmarkt. Meld je snel aan voor deze praktische bijeenkomst en houd je medewerkers betrokken bij je bedrijf.

Training loonadministratie voor beginners

Aan de hand van praktijkcases maken we je wegwijs in de wereld van loonadministratie. Leer in één dag de basisprincipes: eenvoudig en gelijk toepasbaar in jouw dagelijkse praktijk.

Ga terug naar het trainingsoverzicht
2022-07-07T12:06:24+02:00
Ga naar de bovenkant