Training DGA en fiscaliteit

Training DGA en fiscaliteit

Datum: 12 oktober 2022
Tijd: 9.00 – 12.00u
Locatie: Tilburg
Investering: bestaande klant €375,-, niet-klant €465,- (prijs per deelnemer, excl. btw)

Voorkom ongewenste verrassingen met de Belastingdienst

Weet jij of je alles goed hebt geregeld voor de Belastingdienst? Weet jij je weg te vinden in het fiscale doolhof? Als je deze vragen met ‘nee’ hebt beantwoord, meld je dan snel aan voor deze praktische training.

Na één dagdeel heb je de handvatten op zak waarmee je als DGA niet trapt in fiscale valkuilen en de fiscale kansen optimaal benut. Zo kom je niet voor ongewenste verrassingen te staan.

Als DGA en ondernemer heb je zowel zakelijk als privé te maken met de fiscale gevolgen van het ondernemerschap. Je moet rekening houden met een veelvoud aan regels. Tijdens deze training maken wij je wegwijs in het ‘oerwoud’ van fiscale regels in relatie tot de rol van DGA.

Onderwerpen

Interessant voor jou? Ben je:

Je trainer

Marcel Muijtjens is Manager Fiscaal bij Scab. Hij is als zeer ervaren fiscalist gespecialiseerd in onder meer (her)structurering, bedrijfsopvolging en samenwerkingsverbanden van bedrijven en estate planning. Marcel is daarnaast als docent fiscaal recht verbonden aan diverse opleidingsinstituten zoals ZUYD University en NCOI Opleidingen.  Een training van Marcel is een win-win situatie. Hij is een expert op fiscaal gebied én door zijn ervaring als docent kan hij ingewikkelde materie helder en praktisch uitleggen.

Marcel Muijtjens, Manager Fiscaal

Direct aanmelden

Klik op de knop en meld je aan

Praktische informatie

Deze training is interessant voor de DGA (Directeur-Grootaandeelhouder) werkzaam binnen de bouw- en aanverwante branches.

Na één dagdeel heb je de handvatten op zak waarmee je als DGA niet trapt in fiscale valkuilen en de fiscale kansen optimaal benut. Zo kom je niet voor ongewenste verrassingen te staan.

Het is een ‘live’ bijeenkomst op locatie. De groep is niet al te groot waardoor er voldoende ruimte is om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan.

De training bestaat uit 1 dagdeel.

Bestaande klanten betalen €375,-. Nog geen klant? Dan bedragen de kosten €465,-. Alle prijzen zijn per persoon en exclusief btw.

Wil je graag een training op maat? Of ‘in huis’? Geen probleem. Stuur een mail naar academy@scabadvies.nl of bel 013-583 66 66. We gaan met veel plezier voor je aan de slag.

Heb je een vraag? Stuur dan een mail academy@scabadvies.nl of bel 013-583 66 66. We helpen je graag verder.

Waarom een training van Scab?

Misschien ook iets voor jou?

Training balans lezen

Heb je behoefte aan praktische kennis over de kolommenbalans? En hoe je deze moet 'lezen' en interpreteren? Meld je dan zeker aan voor deze training want na 1 dagdeel is de kolommenbalans lezen een fluitje van een cent voor je,

Training DGA en fiscaliteit

Weet jij of je alles goed hebt geregeld voor de Belastingdienst? Voorkom ongewenste verrassingen van de Belastingdienst en meld je aan voor deze praktische training.

Ga terug naar het trainingsoverzicht
2022-06-23T12:24:52+02:00
Ga naar de bovenkant