Geheel gebrouwen volgens Scab signatuur

Scab Top Pannenbier BlondIn 2023 viert Scab accountants en adviseurs voor de bouw haar gouden jubileum. Dat vieren we natuurlijk met onze bouwklanten! Want zij zijn in 1973 onze prachtige organisatie in de vorm van een stichting gestart. Samen met hen zijn we door de jaren heen verder gegroeid. Hoe we dit gaan vieren? Met ons eigen gebrouwen Scab ‘Top Pannenbier Blond’. Zo kunnen we samen proosten op 50 jaar hoogtepunten in de bouw.

Voorproefje
Maarten Stubbé, algemeen directeur van Scab: “Scab is er al 50 jaar voor en door de bouw. Daarom willen we onze klanten op een speciale manier in het zonnetje zetten. Met het Scab Top Pannenbier Blond nemen we alvast, letterlijk, een voorproefje op de festiviteiten in 2023. Pannenbier is namelijk een begrip uit en in de bouw. Wanneer het hoogste punt van een (nieuw)bouwproject is bereikt en de pannen kunnen op het dak, dan wordt dit gevierd met ‘pannenbier’. Dus wat is er nou mooier om samen 50 jaar hoogtepunten te vieren dan met Scab Top Pannenbier?”

Top Pannenbier is geheel gebrouwen volgens Scab signatuur door Stadsbrouwerij 013 uit Tilburg. Maarten vervolgt: “Het is zeker geen 13 in een dozijn biertje, het heeft echt een unieke smaak. En het leuke is dat we het zelfs bij onze klanten langsbrengen als een van hun bouwprojecten het hoogste punt heeft bereikt. Uiteraard doen we dat allemaal netjes en zorgen we ook voor alcoholvrije biertjes als mensen wel willen proosten maar niet willen drinken. Uiteindelijk gaat het om het samen vieren.”

Ook samen proosten met Scab Top Pannenbier Blond?
Heeft jouw nieuwbouwproject het hoogste punt bereikt? Klik hier en vraag een rondje Scab Top Pannenbier aan voor jouw bouwproject! Kleine disclaimer: op = op.
Uiteraard geldt ook voor Scab Pannenbier Blond: geen 18, geen alcohol. En: geniet, maar drink met mate.

Nieuwsgierig hoe ons pannenbier werd gebrouwen? Klik hier voor de video.

In het kader van 50 jaar Scab staan er uiteraard nog meer leuke initiatieven op de planning zoals een Klanten Jubileumdag op 21 september 2023. Meer informatie hierover volgt. Houd hiervoor onze site scabadvies.nl/50jaar in de gaten. Ook delen we lustrumupdates via LinkedIn.