Training ‘Haal alles uit de koppeling Works (BouwInfosys) & Scab loonadministratie (Salaris)’

Training ‘Haal alles uit de koppeling Works (BouwInfosys) & Scab loonadministratie (Salaris)’

Locatie: Amersfoort
Datum: 26 juni 2024
Tijd:
9.00-12.30 uur
Investering: € 199,- (per persoon, excl. btw)

Naadloos gegevens synchroniseren van Works (BouwInfosys) naar Salaris (Scab)

Als klant van Works (BouwInfosys) en Salaris (Scab) kun je gebruikmaken van onze handige API-koppeling. De koppeling zorgt ervoor dat Works en Salaris perfect op elkaar aansluiten.

Mogelijkheden API-koppeling
De API-koppeling maakt een verbinding tussen Works van BouwInfosys en de loonadministratie van Scab (Salaris). Met de API-koppeling werk je voortaan zonder tussenkomst van de portal. Het inlezen van de uren en de loonjournaalposten hoeft niet langer via een bestand maar wordt rechtstreeks gecommuniceerd tussen de database van Works en Scab.  Daarnaast maakt de API-koppeling het mogelijk om vaste gegevens van je werknemers te synchroniseren van Works naar Scab Loonadministratie. Handig!

Resultaat
Tijdens deze training nemen we stapsgewijs het gehele proces met je door.  Na deze training van slechts 1 dagdeel weet je hoe je optimaal gebruikmaakt van de koppeling tussen Works en Scab loonadministratie (Salaris). Hierdoor lever je nog gemakkelijker je gegevens voor de loonadministratie aan bij Scab.

Interessant voor jou? Ben je:

Onderwerpen

Je trainers:

Paul Soethout is een zeer ervaren loonadviseur en werkt al meer dan dertig jaar met veel plezier bij Scab. Daarnaast is Paul een vaste trainer van de Scab Academy.

Paul kent dus de bouwbranche als geen ander, weet precies wat er speelt in jouw praktijk en hij legt ingewikkelde materie aan de hand van herkenbare voorbeelden uit.

Elko Bettonviel is softwareconsultant van ‘BouwWorks Opleidingen’ voor de opleidingsbedrijven in de bouw. Met ruim 5 jaar ervaring in het ontwikkelen van het systeem BouwWorks Opleidingen, een ervaren consultant op het gebied van ondersteuning. Dit in combinatie met zijn financiële achtergrond en ervaring binnen de bouwbranche, zorgt ervoor dat hij weet hoe het werkt in jouw praktijk.  Aan de hand van de praktijkvoorbeelden helpt Elko je verder met jouw uitdagingen op het gebied van Bouw-/ InfraWorks-software.

Praktische informatie

Deze training is interessant voor medewerkers die administratieve werkzaamheden verrichten voor bouwondernemers en aanverwante branches. Ook voor HR-adviseurs en HR-medewerkers die gebruikmaken van onze diensten op het gebied van loonadministratie, is deze training zeer nuttig.

Na deze training weet je hoe je optimaal gebruikmaakt van de koppeling tussen Works en Scab loonadministratie (Salaris). Hierdoor lever je nog gemakkelijker je gegevens voor de loonadministratie aan bij Scab.

Het is een ‘live’ bijeenkomst op locatie. De groep is niet al te groot waardoor er voldoende ruimte is om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan.

De training bestaat uit 1 dagdeel, van 9.00-12.30u. Inclusief lunch (to go)

Bestaande klanten betalen € 199,-. Nog geen klant? Dan bedragen de kosten € 249,-. Alle prijzen zijn per persoon en exclusief btw.

Wil je graag een training op maat? Of ‘in huis’? Stuur een mail naar academy@scabadvies.nl of bel 013-583 66 66. Dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Heb je een vraag? Stuur dan een mail academy@scabadvies.nl of bel 013-583 66 66. We helpen je graag verder.

Waarom een training van Scab?

Misschien ook iets voor jou?

Training onderhanden projecten

Wanneer spreek je van ‘onderhanden werken’, en wanneer van ‘onderhanden projecten’? Wat zijn belangrijke valkuilen? Meld je snel aan voor deze praktische training.

Training balans lezen

Heb je behoefte aan praktische kennis over de kolommenbalans? En hoe je deze moet 'lezen' en interpreteren? Meld je dan zeker aan voor deze training want na 1 dagdeel is de kolommenbalans lezen een fluitje van een cent voor je,

2024-06-04T16:36:00+02:00
Ga naar de bovenkant