Tot aan de bouwvak (en al 1 na de bouwvak) hebben we nog een aantal interessantie trainingen op de planning staan. Wacht niet te lang met aanmelden! 


Van loonbelasting naar Inkomstenbelasting (basisprincipes) – 25 juni – Tilburg, 27 juni Waddinxveen en 4 juli Horst

Een nieuwe training in onze trainingsaanbod: ‘Van loonbelasting naar Inkomstenbelasting (basisprincipes)’. Loop je ook tegen vragen aan als ‘Waarom worden overuren zo zwaar belast?,’ ‘Waarom krijg ik een naheffing bij de IB?’ of ‘Wat zijn de heffingskortingen?’ Na slechts 1 dagdeel kun je een (standaard) aangifte IB invullen en de aansluiting maken van loonbelasting (jaaropgave) naar inkomstenbelasting. Daarnaast ben je bekend met de heffingskortingen en de afbouw daarvan. De eerstvolgende training vindt plaats op 25 juni in Tilburg.


Haal alles uit de koppeling Works ( BouwInfosys) en Scab loonadministratie (Personeel & Salaris) – 26 juni Amersfoort

Maak je gebruik van Works? Loopt je verloning via Salaris van Scab? Voorkom dubbel werk en maak optimaal gebruik van de feilloze API-koppeling! Meld je snel aan voor deze training.

 

Wat staat er nog meer op het programma?

Onderhanden projecten: eerstvolgende training – 4 juli 2024 – Tilburg
Wanneer spreek je van ‘onderhanden werken’, en wanneer van ‘onderhanden projecten’? En waarom is het onderscheid van belang voor de jaarrekening? Dit is één van de vragen waar we tijdens de training ‘Onderhanden projecten’ antwoord op geven. Daarnaast besteden wij aandacht aan onderwerpen als waardering onderhanden projecten, hantering Percentage of Completion, te verwachten verliezen op projecten en de opzet van een projectadministratie.

Tijdens deze training nemen we je mee hoe je onderhanden projecten op de juiste manier waardeert zodat het resultaat op een project aan de juiste periode (boekjaar) wordt toegerekend. Wanneer dit regelmatig op de juiste wijze plaatsvindt, kan je indien nodig, nog bijsturen. Zo kom je niet achteraf voor verrassingen te staan.


Balans lezen: eerstvolgende training – 10 september 2024 – Tilburg

Heb je behoefte aan praktische kennis over de kolommenbalans? En hoe je deze moet ‘lezen’ en interpreteren? Meld je dan zeker aan voor deze training want na 1 dagdeel is de kolommenbalans lezen een fluitje van een cent voor je.

Al onze bijeenkomsten en trainingen worden verzorgd door experts van Scab. De gecombineerde kennis van de bouw en hun specialisme blijkt keer op keer een perfecte match.


Klik hier voor het actuele programma!

Bron: | 12-06-2024