Voorbeeld vacature 3

Vacatures loonadministratie

Scab, de grootste loonadministrateur in de bouw, zoekt meerdere gemotiveerde loonadministrateurs.

Nieuwsgierig geworden?
Kom in contact met onze sr. P&O adviseur Nikki Hendrikx

We vertellen je graag meer!

T: 013 583 38 94

Ons aanbod:

Wat doe je als Senior loonadministrateur bij Scab?

Als senior loonadministrateur geef je adviezen om de klant te voorzien van een juiste en tijdige salarisverwerking. Naast dat je bewaakt en uitvoering geeft aan (complexe) salaris administratieve handelingen ben je de rechterhand van onze teamleider. Je bent vraagbaak voor zowel interne collega’s als externe klanten en draagt bij aan het inwerken en opleiden van nieuwe collega’s en het verder ontwikkelen van onze junior loonadministrateurs. Daarnaast werk je nauw samen met de collega’s van de afdeling personeelsadvies om bij te dragen aan een optimale klanttevredenheid.

Wie zoeken we?

Je hebt interesse in het vakgebied en in onze branche. Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en een uitstekend cijfermatig inzicht. Je bent goed met Excel, proactief en communicatief vaardig. Je hebt je VPS diploma of bereidt deze opleiding te halen. De opleiding VPS wordt door Scab gefaciliteerd om je vakinhoudelijke kennis te vergroten.

Daarnaast vinden we je persoonlijkheid bij Scab net zo belangrijk. Wij zijn op zoek naar collega’s die plezier hebben in het vak, nieuwsgierig zijn en ideeën naar voren durven te brengen. Je mag gerust een beetje eigenwijs zijn. Verder vinden wij het belangrijk dat je ambitie hebt om in dit vakgebied door te groeien.

Wat kunnen we jou bieden?

Naast een goed arbeidsvoorwaardenpakket een leuk team met een leuke en interessante klantenportefeuille van mkb-ondernemers. We bieden je verdieping in je vak en de kans om je directe collega’s verder te ontwikkelen in hun vakgebied. Daarnaast een innovatieve en leerzame werkomgeving waar je, onder het motto “deskundig zijn, eenvoudig doen”, kunt groeien als persoon. Zo neemt Scab jouw opleiding voor haar rekening en investeren we in jouw persoonlijke ontwikkeling middels het traject “Persoonlijk Leiderschap”. Onze salarisprofessionals zijn tevens NIRPA gecertificeerd. We vinden het belangrijk om blijvend in onze professionals te investeren. Zowel op het gebied van loon- en bouwkennis als de vaardigheden van onze mensen.

Wat breng je mee?

 • PDL / VPS is een pré
 • HBO werk- en denkniveau

 • Minimaal 5 jaar werkervaring
 • Voor de loonadministratie
 • Verklaring omtrent gedrag

Wat ontvang je?

 • € 2.500 – € 4.000 per maand o.b.v. fulltime dienstverband

 • Verschillende opleidings- mogelijkheden

 • 35 vakantiedagen

 • Mogelijkheid om deel te nemen aan onze thuiswerkregeling

 • Premievrij pensioen

 • Reiskostenvergoeding

collega’s vertellen

Scab-accountancy-Bouw-accountant-alex
Voor mij begon de voorpret met het regelen van de Fiets naar je werk dag vanuit onze MVO-groep. Hier hielden wij ons bezig met het bedenken van de aankondigingen, maken van de posters en het bestellen van de goodiebags. Omdat de afstand vanuit Drimmelen wel erg ver was, ben ik begonnen vanuit een camping in Alphen. 14 kilometer fietsen naar het kantoor is best lekker om mee te beginnen. Gelukkig was het droog. In de vroege ochtend, in het donker moest ik zoeken naar de route die ik moest rijden, want dit was geen route die ik normaal gesproken fiets. Terwijl het lichter werd en de vogels begonnen te fluiten, genoot ik van de rust onderweg naar het kantoor. Ik vond de Fiets naar je werkdag erg leuk, mogelijk 16 september 2021 nog een keer!
Alex
werken_bij-bouw-accountant-scab-Bas de witte

Leuk dat de Fiets naar je werk dag werd georganiseerd. Lekker ontbijtje, mooie start van de dag! Het fietsen gebeurt gelukkig al met regelmaat en is eigenlijk fijner dan met de auto (en dit na 20 jaar met de auto naar Scab te zijn gereden).

Bas

Wil je aan de slag bij een flexibele en informele werkgever? Solliciteer dan direct!

Choose File
Choose File

Een capaciteitentest kan onderdeel zijn van de selectieprocedure

Nikki Hendrikx
Nikki HendrikxSenior P&O adviseur
Nieuwsgierig geworden?

We vertellen je graag meer!

T: 013 583 38 94

Ga terug naar het vacatureoverzicht