Loading...

werken bij Scab

De ontstaansgeschiedenis van Scab maakt de organisatie anders dan de reguliere accountantskantoren. Anders omdat Scab geen partner structuur kent, anders omdat Scab geen winstoogmerk heeft en anders omdat we voornamelijk bouwbedrijven bedienen.

Meer over Scab

eenzijdig of juist veelzijdig?

Alleen bouw lijkt wellicht eenzijdig maar is juist verrassend veelzijdig.

De omvang van de bouw is groot, de totale bouwsector is goed voor zo’n 9% van het bruto binnenlands product en voor een productie van ruim 70 miljard euro. Met ruim 90 collega’s is alles gericht op de beste mogelijke service naar onze klanten. Een betere service prevaleert boven winst.

Wij houden van medewerkers die plezier hebben in hun vak en ideeën naar voren durven te brengen. Daarbij mag je gerust een beetje eigenwijs zijn. Werken bij Scab betekent dat je deel uitmaakt van een team waarbinnen jouw vakkennis en inbreng van wezenlijk belang is.

uitdagend werk bij een professionele werkgever

Bekijk de video

bekijk hier onze vacatures

dienstverlening

Scab is verdeeld in vier kern activiteiten, accountancy, fiscaal, loonadministratie en personeelsadvies.

Met deze vier kernactiviteiten bedienen wij met vier teams ruim 3600 klanten.

collega’s vertellen

“Dat Scab de mogelijkheid biedt om deels thuis te werken, vind ik ideaal. Op de dagen dat ik mij goed moet kunnen focussen, plan ik een thuiswerkdag, en voor de dagen met veel overleg, plan ik een kantoordag. Ook ben ik op een thuiswerkdag flexibeler met mijn tijd.”
Romy Bergman, zelfstandig assistent accountant
“Bij Scab krijg je de verantwoordelijkheid en vrijheid over je eigen planning en werkzaamheden. Zo kan ik zelf bepalen of ik thuiswerk, op kantoor ben of dat ik de opdracht bij de klant ga uitwerken. Dit maakt geen enkele week hetzelfde en hierdoor heb ik veel invloed op de balans tussen werk en privé. Daarnaast krijg ik de mogelijkheid om me te ontwikkelen op vaktechnisch gebied maar ook op andere gebieden. Ik ben lid van de OR binnen Scab en in die rol mag ik meedenken over ontwikkelingen voor de gehele organisatie op diverse vlakken.”
Marieke van Abeelen, zelfstandig assistent accountant samenstelprakijk

certificering & awards

Your Content Goes Here
Your Content Goes Here
Your Content Goes Here
Your Content Goes Here