werken bij2022-09-27T14:20:20+02:00

uitdagend werk bij een professionele werkgever

Wij houden van medewerkers die plezier hebben in hun vak en ideeën naar voren durven te brengen. Daarbij mag je gerust een beetje eigenwijs zijn. Werken bij Scab betekent dat je deel uitmaakt van een team waarbinnen jouw vakkennis en inbreng van wezenlijk belang is.

werken bij Scab

 

De ontstaansgeschiedenis van Scab maakt de organisatie anders dan de reguliere accountantskantoren. Anders omdat Scab geen partner structuur kent, anders omdat Scab geen winstoogmerk heeft en anders omdat we voornamelijk bouwbedrijven bedienen.

Meer over Scab

 

vier kernactiviteiten

Scab is verdeeld in vier kern activiteiten, accountancy, fiscaal, loonadministratie en personeelsadvies.

Met deze vier kernactiviteiten bedienen wij met vier teams ruim 3600 klanten.

eenzijdig of juist veelzijdig?

 

Alleen bouw lijkt wellicht eenzijdig maar is juist verrassend veelzijdig.

De omvang van de bouw is groot, de totale bouwsector is goed voor zo’n 9% van het bruto binnenlands product en voor een productie van ruim 70 miljard euro. Met ruim 90 collega’s is alles gericht op de beste mogelijke service naar onze klanten. Een betere service prevaleert boven winst.

maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden wij een belangrijk onderwerp binnen Scab. In 2019 hebben wij dan ook vol trots de MVO-verklaring mogen ontvangen. Binnen het verantwoord ondernemen hebben wij de keuze gemaakt om ons te focussen op 3 duurzaamheidthema’s: Goede gezondheid en welzijn, Kwaliteitsonderwijs en Klimaatactie. Ben je benieuwd hoe wij hier invulling aan geven?

Lees hier snel verder! 

Nieuwsgierig naar de ervaringen van medewerkers? Lees hieronder verder!

Scab-accountancy-Bouw-accountant-alex

Voor mij begon de voorpret met het regelen van de Fiets naar je werk dag vanuit onze MVO-groep. Hier hielden wij ons bezig met het bedenken van de aankondigingen, maken van de posters en het bestellen van de goodiebags. Omdat de afstand vanuit Drimmelen wel erg ver was, ben ik begonnen vanuit een camping in Alphen. 14 kilometer fietsen naar het kantoor is best lekker om mee te beginnen. Gelukkig was het droog. In de vroege ochtend, in het donker moest ik zoeken naar de route die ik moest rijden, want dit was geen route die ik normaal gesproken fiets. Terwijl het lichter werd en de vogels begonnen te fluiten, genoot ik van de rust onderweg naar het kantoor. Ik vond de Fiets naar je werkdag erg leuk, mogelijk 16 september 2021 nog een keer!

werken_bij-bouw-accountant-scab-Bas de witte

Leuk dat de Fiets naar je werk dag werd georganiseerd. Lekker ontbijtje, mooie start van de dag! Het fietsen gebeurt gelukkig al met regelmaat en is eigenlijk fijner dan met de auto (en dit na 20 jaar met de auto naar Scab te zijn gereden).

jouw persoonlijke ontwikkeling

Wij willen dat jij jouw talenten en kennis continu verder ontplooit en verrijkt, zodat jij jouw vaardigheden optimaal kunt benutten. Sterker nog: we dagen je uit om dit op te pakken! Daarnaast investeert Scab ook in jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo bieden we iedere medewerker onder andere een meerdaags traject ‘persoonlijk leiderschap’. Lees hier meer hoe je bij Scab kunt bouwen aan jezelf.

beschikbare vacature(s) per team

Wij staan altijd openen voor talent die zich wil specialiseren in de dynamische bouwbranche. Bekijk de beschikbare vacatures.

Financieel administratief medewerker

Word jij onze nieuwe medewerker P&O? Je komt te werken in een dynamische organisatie waarbij je samen met Nikki (senior adviseur P&O) verantwoordelijk wordt voor alle HR-aangelegenheden voor Scab en onze collega’s.

Controleleider

Voor onze controlepraktijk zijn wij opzoek naar nieuwe collega's. Heb jij altijd al voor een accountantskantoor willen werken waar Lees meer

Ga naar de bovenkant