werken bij2021-06-10T10:02:01+02:00

uitdagend werk bij een professionele werkgever

Wij houden van medewerkers die plezier hebben in hun vak en ideeën naar voren durven te brengen. Daarbij mag je gerust een beetje eigenwijs zijn. Werken bij Scab betekent dat je deel uitmaakt van een team waarbinnen jouw vakkennis en inbreng van wezenlijk belang is.

werken bij Scab

 

De ontstaansgeschiedenis van Scab maakt de organisatie anders dan de reguliere accountantskantoren. Anders omdat Scab geen partner structuur kent, anders omdat Scab geen winstoogmerk heeft en anders omdat we voornamelijk bouwbedrijven bedienen.

Meer over Scab

 

vier kernactiviteiten

 

Scab is verdeelt in vier kern activiteiten, accountancy, fiscaal, loonadministratie en personeelszaken.

Met deze vier kernactiviteiten bedienen wij met vier teams ruim 3200 klanten.

eenzijdig of juist veelzijdig?

 

Alleen bouw lijkt wellicht eenzijdig maar is juist verrassend veelzijdig.

De omvang van de bouw is groot, de totale bouwsector is goed voor zo’n 9% van het bruto binnenlands product en voor een productie van ruim 70 miljard euro. Met ruim 90 collega’s is alles gericht op de beste mogelijke service naar onze klanten. Een betere service prevaleert boven winst.

maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden wij een belangrijk onderwerp binnen Scab. In 2019 hebben wij dan ook vol trots de MVO-verklaring mogen ontvangen. Binnen het verantwoord ondernemen hebben wij de keuze gemaakt om ons te focussen op 3 duurzaamheidthema’s: Goede gezondheid en welzijn, Kwaliteitsonderwijs en Klimaatactie. Ben je benieuwd hoe wij hier invulling aan geven?

Lees hier snel verder! 

Nieuwsgierig naar de ervaringen van medewerkers? Lees hieronder verder!

Scab-accountancy-Bouw-accountant-alex

Voor mij begon de voorpret met het regelen van de Fiets naar je werk dag vanuit onze MVO-groep. Hier hielden wij ons bezig met het bedenken van de aankondigingen, maken van de posters en het bestellen van de goodiebags. Omdat de afstand vanuit Drimmelen wel erg ver was, ben ik begonnen vanuit een camping in Alphen. 14 kilometer fietsen naar het kantoor is best lekker om mee te beginnen. Gelukkig was het droog. In de vroege ochtend, in het donker moest ik zoeken naar de route die ik moest rijden, want dit was geen route die ik normaal gesproken fiets. Terwijl het lichter werd en de vogels begonnen te fluiten, genoot ik van de rust onderweg naar het kantoor. Ik vond de Fiets naar je werkdag erg leuk, mogelijk 16 september 2021 nog een keer!

werken_bij-bouw-accountant-scab-Bas de witte

Leuk dat de Fiets naar je werk dag werd georganiseerd. Lekker ontbijtje, mooie start van de dag! Het fietsen gebeurt gelukkig al met regelmaat en is eigenlijk fijner dan met de auto (en dit na 20 jaar met de auto naar Scab te zijn gereden).

werken_bij-bouw-accountant-scab-tilburg-Lars

Ik maak vaak gebruik van de Amber auto’s. Omdat ik regelmatig klanten bezoek, had ik eigenlijk een auto aan moeten schaffen maar nu ik gebruik kan maken van de Amber auto’s hoeft dit dus niet. Daarnaast is het ook mogelijk om met de Amber auto’s privé te rijden. Niet dat dit heel vaak voorkomt, maar het kan af en toe wel eens handig zijn.

Verder is het ook erg handig dat je in Breda vier plekken hebt waar je de auto’s kunt ophalen en terugzetten. Hiervoor zijn speciale plaatsen gereserveerd, waardoor je dus nooit problemen hebt met parkeren. Als ik privé een auto zou hebben zou dit een probleem kunnen zijn aangezien de parkeerplaats waar ik zou moeten parkeren bijna altijd vol staat. In Tilburg is het zelfs zo dat je ze bijna overal kunt neerzetten en reserveren. Vanaf het kantoor kun je dus altijd (als je tijdig reserveert) een auto krijgen en ook daar weer terugzetten. Daarbij komt ook nog eens dat het erg fijne auto’s zijn om mee te rijden.

Kortom in mijn ogen alleen maar voordelen met het rijden van deze Amber auto’s.

jouw persoonlijke ontwikkeling

Wij willen dat jij jouw talenten en kennis continu verder ontplooit en verrijkt, zodat jij jouw vaardigheden optimaal kunt benutten. Sterker nog: we dagen je uit om dit op te pakken! Daarnaast investeert Scab ook in jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo bieden we iedere medewerker onder andere een meerdaags traject ‘persoonlijk leiderschap’. Lees hier meer hoe je bij Scab kunt bouwen aan jezelf.

beschikbare vacature(s) per team

Wij staan altijd openen voor talent die zich wil specialiseren in de dynamische bouwbranche. Bekijk de beschikbare vacatures.

Go to Top