SCAB ONLINE is de plek waar u toegang hebt tot alle online diensten die SCAB aanbiedt. U logt hier in met uw persoonlijke inloggegevens.
Klik snel door naar uw module ‘Personeel & Salaris’.

Donderdag 27-09-2018 wordt een update uitgevoerd van de portal. Een grote verandering in deze update is de lay-out van de portal. Deze lay-out is in de lijn van onze andere online applicaties gebracht. Alle bestaande functionaliteiten zijn ook aanwezig in de nieuwe portal, zoals digitaal dossier, nieuwsberichten en toegang tot online applicaties.

Vanwege deze update is de portal mogelijk voor een korte tijd niet bereikbaar op donderdag tussen 19.00 uur en 21.00 uur

 

 SCAB-Banner-Personeelsadvies-477x132px
 SCAB-Banner-Personeelsadvies-477x132px
Dit kunt u doen op SCAB ONLINE

De online diensten die u kunt gebruiken zijn afhankelijk van de pakketten die u afneemt bij SCAB.

Support

Hebt u problemen met het inloggen? Wilt u dan contact opnemen met CreAim 085 – 4444250 (op werkdagen van 8: 30 tot 17:30 uur). helpdesk@creaimidsp.nl Zij kunnen u per omgaande van een nieuw, tijdelijk wachtwoord voorzien. Hebt u andere vragen? Wilt u dan contact met ons opnemen via SCAB Accountants & Adviseurs BV 013-5836666 portalsupport@scabadvies.nl

Veel gestelde vragen en antwoorden over eHerkenning

U kunt eHerkenning eenvoudig digitaal aanvragen door op de onderstaande link te klikken. U wordt doorgeleid naar de site van CreAim, onze door de overheid gecertificeerde samenwerkingspartner inzake eHerkenning. https://creaim.autorisatieservices.nl/Niveau1Scab.aspx Nadat u dit formulier verzonden heeft, ontvangt u binnen 2 werkdagen het volgende:

 1. De ontvangstbevestiging van uw aanvraag (per e-mail)
 2. Het tijdelijk wachtwoord (per SMS) Dit tijdelijke wachtwoord gebruikt u om de eerste keer in te loggen op de portal. Direct daarna dient u dit wachtwoord te wijzigen in eigen wachtwoord dat moet voldoen aan de volgende regels:
  • Minstens 8 tekens lang
  • Minstens 1 van deze tekens dient een hoofdletter te zijn
  • Minstens 1 van deze tekens dient een kleine letter te zijn
  • Minstens 1 van deze tekens dient een cijfer te zijn
 3. De activeringslink voor uw eHerkenningsmiddel (per e-mail) Door op de link in de ontvangen e-mail te klikken, koppelt u uw eHerkenningsmiddel aan de portal.Nadat u heeft ingelogd, ontvangt u per SMS een pincode. Door deze pincode op het scherm in te voeren wordt uw eHerkenningsmiddel gekoppeld.

Deze melding wordt gegeven als u de activeringsprocedure, die u per mail van ons heeft ontvangen,nog niet heeft doorlopen. Door op de link in deze mail te klikken, doorloopt u automatisch de activeringsprocedure.Mocht u deze mail niet meer terug kunnen vinden in uw postbus, neem dan contact op met portalsupport@scabadvies.nl.
In dat geval hoeft u niet opnieuw eHerkenning aan te vragen maar kunnen wij uw bestaande eHerkenningsmiddel koppelen aan de portal. Neem hiervoor contact op met portalsupport@scabadvies.nl.