Training balans lezen

Training balans lezen

Datum: verschillende data
Locatie: Tilburg
Tijd:
13.30-16.30 uur
Investering: klanten € 275, niet-klanten € 345 (prijs per persoon, excl. BTW)

Praktisch aan de slag met de kolommenbalans

Je doet het niet iedere dag maar je loopt er toch regelmatig tegenaan: het lezen van je kolommenbalans. Als je niet goed weet hoe je deze moet interpreteren dan kost het je veel tijd. Niet nodig als je deze praktische training ‘Balans lezen’ doet.

Na een training van één dagdeel weet je hoe een kolommenbalans is opgebouwd. Daarnaast leer je hoe dit vertaald wordt naar de jaarrekening én hoe je de balans en resultatenrekening op de juiste manier interpreteert. We gebruiken hiervoor praktische oefeningen en voorbeelden.

Interessant voor jou? Ben je:

Onderwerpen

Je trainer

Arjan Vromans werkt al meer dan 22 jaar bij Scab.  Het vak accountancy heeft voor hem dus geen geheimen meer. Ook weet Arjan alles van het reilen en zeilen in de bouw- en aanverwante branches. Hij kan daarom goed de vertaalslag maken naar jouw situatie. Dit doet hij aan de hand van herkenbare voorbeelden en praktische cases.

Arjan Vromans, Teamleider Administratieve Dienstverlening

datum en locatie

Klik op de knop en meld je aan

Praktische informatie

Deze training is interessant voor eigenaren en administrateurs, werkzaam in de bouw- of aanverwante branches. Ze zijn niet dagelijks bezig met boekhouden maar willen wel weten hoe ze er voor staan.

Na een training van één dagdeel weet je hoe een kolommenbalans is opgebouwd. Daarnaast leer je hoe dit vertaald wordt naar de jaarrekening én hoe je de balans en resultatenrekening op de juiste manier interpreteert.

Het is een ‘live’ bijeenkomst op locatie. De groep is niet al te groot waardoor er voldoende ruimte is om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan. Het is handig om zelf een laptop mee te nemen.

De training bestaat uit 1 dagdeel.

Training in groepsverband/Open inschrijving: bestaande klanten betalen €275,-. Nog geen klant? Dan bedragen de kosten €345,-. Alle prijzen zijn per persoon en exclusief btw.

Incompany: op aanvraag

Wil je graag een training op maat? Of ‘in huis’? Geen probleem. Stuur een mail naar academy@scabadvies.nl of bel 013-583 66 66. We gaan met veel plezier voor je aan de slag.

Heb je een vraag? Stuur dan een mail academy@scabadvies.nl of bel 013-583 66 66. We helpen je graag verder.

Waarom een training van Scab?

Misschien ook iets voor jou?

Training balans lezen

Heb je behoefte aan praktische kennis over de kolommenbalans? En hoe je deze moet 'lezen' en interpreteren? Meld je dan zeker aan voor deze training want na 1 dagdeel is de kolommenbalans lezen een fluitje van een cent voor je,

2024-03-04T12:28:10+01:00
Ga naar de bovenkant