Training Werkkostenregeling (WKR)

Training Werkkostenregeling (WKR)

Op verschillende data en locaties in het land
Tijd:
9.00-13.00 uur
Investering: klant €175,-, niet-klant €220.- (per persoon, excl. btw)

Na één ochtend heeft de WKR geen geheimen meer voor jou!

De Werkkostenregeling (WKR) is alweer een aantal jaren een feit. En elk jaar wordt de regeling wel een keer aangepast. Dat maakt het voor veel ondernemers een ingewikkelde en onduidelijke regeling en roept het meer vragen dan antwoorden op. Want wat is nou de vrije ruimte, wat mag ik nog wel onbelast vergoeden, verstrekken of ter beschikking stellen?  Je wil namelijk niet dat je ongemerkt over de grens van de vrije ruimte heen gaat. Want in dat geval betaal over het bedrag  boven de vrije ruimte maar liefst 80% (in 2022) loonbelasting in de vorm van een eindheffing. En daar zit je natuurlijk niet op te wachten.

Tijdens deze training  WKR leren wij je alles wat je moet weten over de WKR. Dit doen we aan de hand van duidelijke en praktische voorbeelden en casussen. Wat mag wel en wat niet en waar zitten juist de mogelijkheden. Na deze training van 1 dagdeel heb je de kennis én praktische handvatten in huis waarmee je de WKR zelf goed toe kunt passen.

Interessant voor jou? Ben je:

Onderwerpen

Je trainer

Edwin van de Grift is senior loonadviseur bij Scab. Hij heeft meer dan dertig jaar ervaring in het vak van loonadministratie en is expert op het gebied van loonheffingen. Ook heeft Edwin zijn onderwijsbevoegdheid en is in het bezit van zijn SPD (staatspraktijkdiploma bedrijfsadministratie). Dit alles gecombineerd met zijn kennis van de bouw, zorgt ervoor dat hij zich goed kan verplaatsen in jouw praktijk.

Edwin van de Grift, Senior Loonadviseur

Data en locaties

Klik op de gewenste dag en meld je aan!

Praktische informatie

Deze training is interessant voor loonadministrateurs, HR-adviseurs en financieel medewerkers. Ook zeer interessant voor hoofden financiën en directeuren/eigenaars (DGA).

Na deze training van 1 dagdeel weet je alles wat je moet weten over de WKR. Wat mag wel en wat niet en waar zitten juist de mogelijkheden. Je hebt de kennis én praktische handvatten in huis waarmee je de WKR zelf goed toe kunt passen.

Het is een ‘live’ bijeenkomst op locatie. Tijdens de training gebruiken we duidelijke en praktische voorbeelden en casussen. De groep is niet al te groot waardoor er voldoende ruimte is om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan.

De training bestaat uit 1 dagdeel.

Bestaande klanten betalen €175. Nog geen klant? Dan bedragen de kosten €220. Alle prijzen zijn per persoon en exclusief btw.

Wil je graag een training op maat? Of ‘in huis’? Geen probleem. Stuur een mail naar academy@scabadvies.nl of bel 013-583 66 66. We gaan met veel plezier voor je aan de slag.

Heb je een vraag? Stuur dan een mail academy@scabadvies.nl of bel 013-583 66 66. We helpen je graag verder.

Waarom een training van Scab?

Misschien ook iets voor jou?

Training onderhanden projecten

Wanneer spreek je van ‘onderhanden werken’, en wanneer van ‘onderhanden projecten’? Wat zijn belangrijke valkuilen? Meld je snel aan voor deze praktische training.

Ga terug naar het trainingsoverzicht
2022-07-08T23:17:22+02:00
Ga naar de bovenkant