Weet jij onze mkb-ondernemers inzicht te geven in hun financiële prestaties? En wil je zowel vakinhoudelijk als persoonlijk groeien? Kom dan ons samenstelteam versterken.

Wat doe je als als zelfstandig assistent accountant bij Scab?

Je bent de vertrouwenspersoon van de klant, in die rol bezig met het verzorgen van periodiek inzicht in de financiële gezondheid en het voorbereiden van adviezen, om de bedrijfsvoering van de klant te ondersteunen en bij te dragen aan de klanttevredenheid. We hebben een aantal taken kort voor je op een rij gezet:

  • Het zelfstandig samenstellen en beoordelen van jaarrekeningen, begrotingen en tussentijdse cijfers en andere financiële rapporten;
  • Het signaleren van adviesmogelijkheden en voorbereiden van adviezen, om de klant te ondersteunen bij de bedrijfsvoering;
  • Zelfstandig de voortgang en budgetten bewaken en het tijdig signaleren en communiceren van afwijkingen in het uitvoeringsproces;
  • Het actief meedenken over uitvoeringsprocessen op de afdeling Accountancy, om de kwaliteit en de efficiency van de werkzaamheden te optimaliseren.

Wie zoeken we?

Je persoonlijkheid vinden we bij Scab erg belangrijk. Wij zijn op zoek naar een collega die plezier heeft in het vak, nieuwsgierig is en ideeën naar voren durft te brengen. Om de functie goed te kunnen vervullen, voldoe je daarnaast aan het volgende profiel:

  • Je herkent klantbehoefte en speelt hier proactief op in;
  • Je hebt een klant- en kwaliteitsgerichte instelling, gecombineerd met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je bent betrokken en werkt graag samen;
  • Je houdt graag vakkennis bij.

Wat kunnen we jou bieden?

Naast een ontzettend leuke en interessante klantenportefeuille met mkb ondernemers, een innovatieve en leerzame werkomgeving waar je, onder het motto “deskundig zijn, eenvoudig doen”, naast verdieping in je vak ook kunt groeien als persoon. Zo neemt Scab jouw opleiding voor haar rekening en investeren we in jouw persoonlijke ontwikkeling middels het traject “Persoonlijk Leiderschap”.

Wil je aan de slag bij een flexibele en informele werkgever? Solliciteer dan direct!

Choose File
Choose File

Een capaciteitentest kan onderdeel zijn van de selectieprocedure

Je sollicitatie is succesvol verzonden.
Het is niet gelukt Je sollicitatie te versturen. Probeer het later nog een keer of neem op een andere manier contact op.

Vragen? Mail of bel met
Hester Weterings

mr. Hester Weterings
mr. Hester Weteringssenior arbeidsjurist / adviseur P&O
T: 013 583 38 93