Open solicitatie

Scab, de grootste loonadministrateur in de bouw, zoekt meerdere gemotiveerde loonadministrateurs.

Nikki Hendrikx - Scab
Nieuwsgierig geworden? Kom in contact met onze sr. P&O adviseur Nikki Hendrikx.
We vertellen je graag meer! Tel: 013 583 38 94

Ons aanbod:

Wat doe je als Senior loonadministrateur bij Scab?

Als senior loonadministrateur geef je adviezen om de klant te voorzien van een juiste en tijdige salarisverwerking. Naast dat je bewaakt en uitvoering geeft aan (complexe) salaris administratieve handelingen ben je de rechterhand van onze teamleider. Je bent vraagbaak voor zowel interne collega’s als externe klanten en draagt bij aan het inwerken en opleiden van nieuwe collega’s en het verder ontwikkelen van onze junior loonadministrateurs. Daarnaast werk je nauw samen met de collega’s van de afdeling personeelsadvies om bij te dragen aan een optimale klanttevredenheid.

Wie zoeken we?

Je hebt interesse in het vakgebied en in onze branche. Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en een uitstekend cijfermatig inzicht. Je bent goed met Excel, proactief en communicatief vaardig. Je hebt je VPS diploma of bereidt deze opleiding te halen. De opleiding VPS wordt door Scab gefaciliteerd om je vakinhoudelijke kennis te vergroten.

Daarnaast vinden we je persoonlijkheid bij Scab net zo belangrijk. Wij zijn op zoek naar collega’s die plezier hebben in het vak, nieuwsgierig zijn en ideeën naar voren durven te brengen. Je mag gerust een beetje eigenwijs zijn. Verder vinden wij het belangrijk dat je ambitie hebt om in dit vakgebied door te groeien.

Wat kunnen we jou bieden?

Naast een goed arbeidsvoorwaardenpakket een leuk team met een leuke en interessante klantenportefeuille van mkb-ondernemers. We bieden je verdieping in je vak en de kans om je directe collega’s verder te ontwikkelen in hun vakgebied. Daarnaast een innovatieve en leerzame werkomgeving waar je, onder het motto “deskundig zijn, eenvoudig doen”, kunt groeien als persoon. Zo neemt Scab jouw opleiding voor haar rekening en investeren we in jouw persoonlijke ontwikkeling middels het traject “Persoonlijk Leiderschap”. Onze salarisprofessionals zijn tevens NIRPA gecertificeerd. We vinden het belangrijk om blijvend in onze professionals te investeren. Zowel op het gebied van loon- en bouwkennis als de vaardigheden van onze mensen.

Wat breng je mee?

PDL / VPS is een pré

HBO werk- en denkniveau

Minimaal 5 jaar werkervaring

Mogelijkheid om deel te nemen aan onze thuiswerkregeling

Verklaring omtrent gedrag

collega’s vertellen

“Bij Scab krijg je de verantwoordelijkheid en vrijheid over je eigen planning en werkzaamheden. Zo kan ik zelf bepalen of ik thuiswerk, op kantoor ben of dat ik de opdracht bij de klant ga uitwerken. Dit maakt geen enkele week hetzelfde en hierdoor heb ik veel invloed op de balans tussen werk en privé. Daarnaast krijg ik de mogelijkheid om me te ontwikkelen op vaktechnisch gebied maar ook op andere gebieden. Ik ben lid van de OR binnen Scab en in die rol mag ik meedenken over ontwikkelingen voor de gehele organisatie op diverse vlakken.”
Marieke van Abeelen, zelfstandig assistent accountant samenstelprakijk
“Dat Scab de mogelijkheid biedt om deels thuis te werken, vind ik ideaal. Op de dagen dat ik mij goed moet kunnen focussen, plan ik een thuiswerkdag, en voor de dagen met veel overleg, plan ik een kantoordag. Ook ben ik op een thuiswerkdag flexibeler met mijn tijd.”
Romy Bergman, zelfstandig assistent accountant

Wil je aan de slag bij een flexibele en informele werkgever? Solliciteer dan direct!

Een capaciteitentest kan onderdeel zijn van de selectieprocedure

Nikki Hendrikx
Nikki HendrikxSenior P&O adviseur
Nieuwsgierig geworden?

We vertellen je graag meer!

T: 013 583 38 94