Voor onze controlepraktijk zijn wij opzoek naar nieuwe collega’s. Heb jij altijd al voor een accountantskantoor willen werken waar MVO, (persoonlijke) ontwikkeling en een flexibele werkomgeving centraal staat? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wat doe je als Controleleider bij Scab?

Als controleleider draag je een deel van onze portefeuille. Samen met je team voer je controle en andere opdrachten uit, bijvoorbeeld inzake de betrouwbaarheid van de financiële rapportages van onze klanten. Daarvoor kijk je niet alleen naar de cijfers zelf, maar ook naar de achterliggende processen waarmee deze cijfers tot stand komen.

Je leidt de controleopdracht in goede banen én zorgt dat je minder ervaren collega’s bij iedere opdracht groeien door meer kennis en skills op te doen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je je teamleden kunt coachen in het zelfstandig oppakken van (deel)opdrachten.

Je onderhoudt contact met je klantengroep, plant controles in, denkt na over een efficiënte uitvoering en zorgt ervoor dat de uitvoering volgens planning verloopt. Je bespreekt je bevindingen op het gebied van interne beheersing, automatisering, verslaggeving en andere gerelateerde onderwerpen met je klanten. Je rapporteert dit met managementletters en accountantsrapportages.

Uiteraard is er ruimte voor eigen affiniteit en invulling van je portefeuille en werkzaamheden.

  • Je hebt de leiding over controleopdrachten (uitvoering, evaluatie en rapportage);
  • Je bent mentor/coach van je collega’s in het controleteam;
  • Je draagt, samen met de accountant, vaktechnische eindverantwoordelijkheid voor de opdrachten voor jouw klanten;
  • Je signaleert kansen en adviesbehoeften bij de klant (binnen de grenzen van onafhankelijkheid).

Je komt te werken in een team bestaande uit een mix van professionals studerend tot accountant tot aan accountants met jarenlange ervaring in de controlepraktijk. Een controlepraktijk welke gelet op de omvang groot genoeg is dat kwaliteit, vaktechniek en een afwisselende klantenportefeuille aanwezig zijn. Binnen het team krijg je veel eigen verantwoordelijkheid en dien je het hele controleproces te kunnen overzien in plaats van maar een beperkt aantal elementen.

Wie zoeken we?

Binnen ons team zijn we op zoek naar een collega met  meerdere jaren ervaring in de controlepraktijk.

Je hebt plezier in je vak, bent nieuwsgierig in iedere nieuwe relatie, opdracht of project en durft je ideeën naar voren te brengen. Je hebt een klant- en kwaliteitsgerichte instelling, gecombineerd met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat bieden wij jou?

We hechten er waarde aan dat je met plezier bij ons werkt. Goede arbeidsvoorwaarden horen daar uiteraard bij. Net als een informele werksfeer, een interessant klantenpakket en mooie opdrachten om helemaal in op te gaan. Daarnaast bieden wij goede opleidingsmogelijkheden en een flexibele werkomgeving met onder andere een thuiswerkregeling voor een optimale werk/privé balans.

Ben je enthousiast?

Solliciteer dan via onderstaande button. Heb je nog vragen over de vacature of Scab als werkgever? Neem dan contact op met Nikki Hendrikx van de afdeling P&O via 013-5833894 of personeel@scabadvies.nl.

Daarnaast vind je op onze website https://www.scabadvies.nl/werken-bij/ meer informatie over onder andere MVO en je persoonlijke ontwikkeling bij Scab!

Wat breng je mee?

Je bent RA met een certificerende bevoegdheid en minimaal 32 uur per week beschikbaar

Minimaal 4 jaar werkervaring binnen een controlepraktijk

Je hebt een klant- en kwaliteitsgerichte instelling, gecombineerd met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel

Wat ontvang je?

€3.500 – €5.400 per maand o.b.v. fulltime dienstverband

Verschillende opleidings- mogelijkheden

35 vakantiedagen

Premievrij pensioen

Lease auto, laptop en smartphone

Wil je aan de slag bij een flexibele en informele werkgever? Solliciteer dan direct!

Choose File
Choose File

Een capaciteitentest kan onderdeel zijn van de selectieprocedure

Vragen? Mail of bel met
Nikki Hendrikx
Nikki Hendrikx
Nikki HendrikxSenior P&O adviseur
T: 013 583 38 93