Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Bijeenkomst: Personeelsbeleid in de bouw (Tilburg)

met gastspreker Volandis

19 mei 2022 @ 09:30 12:30

Locatie: Tilburg

Als bouwbedrijf heb je de nodige uitdagingen. In tijden van krapte op de arbeidsmarkt is het een hele klus om goede werknemers te behouden. Het succesvol betrekken van je werknemers bij je bedrijf, staat of valt met betrokkenheid van de werkgever en het personeelsbeleid dat je hanteert. Echte aandacht voor je werknemers is hierbij van groot belang want goede betrokken werknemers zijn het grootste kapitaal van je onderneming. Hoe pak je dit concreet aan? Je leert er alles over tijdens deze praktische bijeenkomst. Ook praten we je bij over de meest recente ontwikkelingen op het gebied van personeelsbeleid binnen de bouw.

Resultaat

Na een halve dag training heb je praktisch gereedschap in handen om ervoor te zorgen dat je werknemers zich betrokken voelen bij jouw organisatie. Daarnaast ben je weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van personeelsbeleid in de bouw. 

Onderwerpen

Als werkgever wil je een werkomgeving te creëren waar je werknemers zich veilig voelen en met veel plezier hun werk doen. Stilstaan bij duurzame inzetbaarheid is daarom van essentieel belang. Daarom zal een gastspreker van Volandis tijdens deze training hier meer over vertellen. De focus ligt hierbij op de doorverwijsmogelijkheden na een duurzame inzetbaarheidsanalyse (DIA) en de rapportages waar je als bedrijf gebruik van kan maken.  

Daarnaast besteden we aandacht aan:  
• het boeien van en betrokkenheid creëren bij werknemers
• het bieden van goede arbeidsvoorwaarden
• het gebruik van een personeelshandboek
• actualiteiten zoals flexibel werken, de zwaarwerkregeling en de uitbreiding van het aanvullend geboorteverlof

Voor wie interessant?

De bijeenkomst is speciaal bedoeld voor de ondernemer, personeelsadviseur, de HR-medewerker en de administratief medewerker die ook P&O-werkzaamheden op zich neemt. 

Je trainer
Anouk van Hooijdonk

Anouk van Hooijdonk is senior P&O adviseur en arbeidsjurist. Anouk zit al 16 jaar in het vak waarvan vijf jaar bij Scab. Dit doet zij met veel plezier want geen dag is hetzelfde in de bouwbranche. Dankzij de gecombineerde kennis van personeelszaken, het arbeidsrecht en de bouwbranche, weet Anouk goed wat zich afspeelt in jouw dagelijkse praktijk. Op deze manier kan ze concreet inspelen op de uitdagingen waar jij voor staat in je werk.  

Praktische informatie
  • 19 mei van 9:30 uur tot 12:30 uur. Inloop vanaf 9.00 uur;
  • Inclusief koffiepauze en lunch of lunch to-go
  • Kleine groep, zodat er voldoende ruimte is voor interactie
  • Minimaal 5 deelnemers; maximaal 20 deelnemers
  • Digitaal cursusmateriaal
  • Locatie: Tilburg
  • Volgende datum: 25 mei
Gratis – €150.00 Bestaande klant, prijs per deelnemer, excl. btw.

€190,00 Niet-klant, prijs per deelnemer, excl. btw.