Scab 50 jaar

Gijsje Eigenwijsje en Scab

Of scan de QR-code en doneer eenvoudig digitaal aan Gijsje Eigenwijsje

Gijsje Eigenwijsje en Scab

We vinden het belangrijk om als organisatie iets terug te doen voor de samenleving. Daarom heeft Scab zich verbonden aan de Stichting Gijsje Eigenwijsje, een commitment voor de langere termijn.

Stichting Gijsje Eigenwijsje is door de 9-jarige Gijs Baeten opgericht in de laatste fase van zijn leven. Met als doel: gezinnen met een kind met een levensbedreigende ziekte een gratis weekje weg aanbieden. Een prachtig goed doel dat we met meer dan 90 collega’s in onze armen hebben gesloten.

We ondersteunen Gijsje Eigenwijsje niet alleen financieel maar juist ook door met elkaar letterlijk de handen uit de mouwen te steken. Naast onze inzet in verschillende vormen bij en voor de bestaande evenementen van Gijsje Eigenwijsje, gaan we concreet aan de slag met Tuinen4Gijsje en Speelgoed4Gijsje.

Klanten Jubileumdag en Gijsje

Vieren doen we samen en de aanwezigheid van onze klanten en relaties tijdens de Klanten Jubileumdag op 21 september 2023 was voor ons het grootste cadeau. In plaats van bloemen of cadeaus vroegen wij de deelnemers aan de Klanten Jubileumdag een passend bedrag te doneren aan de Stichting Gijsje Eigenwijsje. We willen onze klanten en relaties daarom hartelijk danken voor al hun donaties aan dit mooie goede doel. De opbrengst gaat 100 procent naar de Stichting Gijsje Eigenwijsje.