Registreer je hieronder voor ‘MVO voor jou in de bouw’

Hallo! Welkom bij ‘MVO voor jou in de bouw’! Dit platform met ‘MVO-gereedschap’ bieden we jou graag kosteloos aan. Misschien timmer je al aardig aan de weg op het gebied van duurzaam bouwen maar kun je nog wat tips gebruiken. Wellicht vind je het lastig om duurzaam ondernemen van de grond te krijgen binnen jouw organisatie. Wat je MVO-situatie ook is: dit platform ‘MVO voor jou in de bouw’ kan je helpen. Hier vind je diverse tools die je kunt inzetten om je werknemers bewust te maken van het effect van duurzaam, circulair, bouwen.

Aanmelden
Voordat je verdergaat, willen we je vragen om je hieronder gratis aan te melden voor dit platform. Duurzaam ondernemen is een thema dat we als Scab een warm hart toedragen. We wensen onze relaties het succes om ook ‘iets terug te geven aan de planeet’.  We zijn daarom benieuwd wie hiermee aan de slag gaan. Je gegevens worden uiteraard bewaard conform de AVG-voorschriften.

Meld je hieronder aan en je kunt van start! Veel succes en plezier gewenst.

Meer weten? Scab helpt!
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling Marketing & Communicatie. Stuur een mail naar marketing@scabadvies.nl of bel 013-583 66 66.

We helpen je graag verder.

Meld je aan voor MVO voor jou in de bouw