De cao-partijen hebben op 6 augustus de cao Bouw & Infra 2020 gepubliceerd.

Download en lees via deze link de cao Bouw & Infra 2020

Niet alleen is in de cao het Onderhandelingsresultaat verwerkt. De gehele cao-tekst is op de schop gegaan. Een andere schrijfstijl die voor werknemers duidelijker leesbaar zou moeten zijn én een nieuwe opbouw. Dit betekent dat iedereen opnieuw zijn of haar weg in het 185 bladzijde tellende document zal moeten vinden. Een hele klus!

Scab heeft de bouwvak benut om zich de nieuwe cao volledig eigen te maken. Wij staan dan ook weer graag voor je klaar om alle vragen over de cao voor je te beantwoorden en je te adviseren en/of te ondersteunen bij personeelsaangelegenheden of conflicten.

Niet alleen de opbouw, de schrijfwijze en de verwerkingen van het onderhandelingsresultaat zijn nieuw in de cao. Er zijn ook inhoudelijke aanpassingen in de cao doorgevoerd. Aanpassingen die je wellicht niet gelijk ziet, maar wel belangrijk om er kennis van te hebben.

Heb je vragen over de cao Bouw & Infra 2020? Neem dan gerust contact op met afdeling Personeelsadvies. Zij zijn bereikbaar via het telefoonnummer 013-583 38 95 of personeelsadvies@scabadvies.nl.

Wij helpen je graag.

Met vriendelijke groet,
Afdeling Personeelsadvies