Vorige week hebben we het van de daken geroepen: in 2023 viert Scab accountants en adviseurs voor de bouw haar gouden jubileum! Dat vieren we natuurlijk met onze bouwklanten! Want zij zijn in 1973 onze prachtige organisatie in de vorm van een stichting gestart. Samen met hen zijn we door de jaren heen verder gegroeid. Hoe we dit gaan vieren? Met ons eigen gebrouwen Scab ‘Top Pannenbier Blond’. Zo kunnen we samen proosten op 50 jaar hoogtepunten in de bouw.

We hebben al veel aanvragen voor een rondje pannenbier ontvangen en de eerste klanten hebben inmiddels ons pannenbiertje geproefd. De reacties zijn zeer positief! Het is dan ook geen 13 in een dozijn biertje, het heeft echt een unieke smaak.

Uiteraard doen we dat allemaal netjes en zorgen we ook voor alcoholvrije biertjes als mensen wel willen proosten maar niet willen drinken. Uiteindelijk gaat het om het samen vieren.

Ook samen proosten met Scab Top Pannenbier Blond?
Heeft jouw nieuwbouwproject het hoogste punt bereikt? Klik hier en vraag een rondje Scab Top Pannenbier aan voor jouw bouwproject! Ook vind je hier alle benodigde praktische informatie over het rondje Scab Top Pannenbier, goed om dit voor het indienen van je aanvraag even door te lezen.

Graag tot snel!

Kleine disclaimer: op = op.
Uiteraard geldt ook voor Scab Pannenbier Blond: geen 18, geen alcohol. En: geniet, maar drink met mate.

 

Bron: Wed, 16 Nov 2022 15:02:55 +0100