Scab neemt per direct de loonadministratie activiteiten van Kraan over. Met deze overname verstevigen wij onze positie als grootste loonverwerker voor de Bouw en bevestigen wij ons specialisme zowel op het vlak van loonadministratie als de Bouwbranche.

Kraan Bouwcomputing is immers de oudste (1964) Nederlandse softwareleverancier met gespecialiseerde software voor de Bouw. De klantenkring van Kraan bevindt zich voornamelijk bij de grotere MKB bouwbedrijven. Kraan heeft, eigenlijk als enige gespecialiseerde softwareleverancier voor de Bouw, altijd een eigen loonadministratie tak gehad. De keuze van Kraan voor Scab als partner voor de loonverwerking zien wij dan ook als erkenning van ons specialisme.

De loonadministratie klanten van Kraan krijgen met de overstap naar Scab niet alleen een ervaren loonverwerker voor de Bouw, maar ook toegang tot onze collega’s van personeelsadvies. Inmiddels is deze tak van sport binnen Scab uitgebreid tot negen collega’s, met gespecialiseerde (bouw)kennis op het gebied van HR, Loonadvies en Arbeidsjuridische ondersteuning.

De overname betekent uiteraard ook een nauwe samenwerking met Kraan; de betrokken relaties blijven immers Kraan relatie voor de gespecialiseerde bouwsoftware van Kraan. Een samenwerking waar we dus naar uit kijken.