Het team van loonadministratie is op zoek naar meerdere trainees!  

Maak een vliegende start bij Scab! Letterlijk…

We hebben een te gekke actie voor nieuwe trainees loonadministratie! Wil je op hoog niveau aan de slag bij de grootste loonverwerker voor de bouw van Nederland? Wil je alles leren over loonadministratie voor de bouw? Wil je doorgroeien naar bijvoorbeeld sr. payroll professional of loon-, HR- of arbeidsjuridisch adviseur? Of ambieer je een functie als functioneel beheerder of leidinggevende?

Solliciteer direct naar ons traineeship loonadministratie. We maken graag kennis met je en samen bespreken we de mogelijkheden. Word je aangenomen als trainee? Dan krijg je van ons een helikoptervlucht boven Tilburg!

Voorwaarden:

  • je komt in aanmerking voor de helikoptervlucht als je je proeftijd goed doorkomt
  • deze helikopteractie loopt van 8 september 2022 t/m 31 december 2022

Wat doe je als trainee loonadministrateur bij Scab? 

Als trainee loonadministrateur ga je advies- en salaris administratieve werkzaamheden voor onze klanten oppakken. Je gaat van A tot Z kennismaken met het vak door je onder andere wegwijs te maken met het uitvoeren van verschillende mutaties. Je hebt regelmatig telefonisch of per e-mail contact met klanten over de salarisverwerking. Daarnaast heb je contact met verschillende instanties (zoals bijv. de belastingdienst of het pensioenfonds).  

Je gaat kennis maken met verschillende salarissystemen waaronder ons eigen pakket en AFAS.  

Bij Scab krijg je de mogelijkheid je kennis op pijl te houden en de veranderingen binnen de branche te volgen. Je gaat deelnemen aan het trainingsprogramma welke onder andere gericht is op klantcommunicatie en advies en word je getraind door onze eigen loonprofessionals als het gaat om de bouw en alle aanverwante CAO’s. Dit is jouw kans om een mooie start te maken van je carrière in de loonadministratie!  

Het totale team van loonadministratie bestaat uit circa 20 collega’s op verschillende niveaus. Het team van loonadministratie valt binnen de business unit Loonadministratie en Personeelsadvies waarbij we vanuit verschillende disciplines onze klanten adviseren en ondersteunen bij het hebben van personeel.   

Wie zoeken we?

Een enthousiaste hands-on collega die affiniteit heeft met het vak en bij voorkeur ook met de branche. Je bent leergierig, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Je bent bereid om je PDL te behalen welke door Scab gefaciliteerd zal worden. We zoeken collega’s die plezier hebben in het werk, nieuwsgierig zijn en de ambitie hebben om verder te groeien in de loonadministratie.  

Wat bieden wij jou?

We hechten er waarde aan dat je met plezier bij ons werkt. Naast goede arbeidsvoorwaarden hebben wij een informele werksfeer. Je komt te werken in een innovatieve en leerzame werkomgeving waar je, onder het motto ‘deskundig zijn, eenvoudig doen’ kunt groeien als persoon.  

 

Heb je interesse?

Solliciteer dan via onderstaande button. Heb je nog vragen over de vacature of Scab als werkgever? Neem dan contact op met Nikki Hendrikx van de afdeling P&O via 013-5833894 of personeel@scabadvies.nl.

Daarnaast vind je op onze website https://www.scabadvies.nl/werken-bij/ meer informatie over onder andere MVO en je persoonlijke ontwikkeling bij Scab!

Wat breng je mee?

Je hebt een afgeronde opleiding op HBO niveau

Goede kennis van Excel

Cijfermatig inzicht

Wat ontvang je?

€ 1.800,- tot € 2.500,- bruto per maand op basis van 40 uur;

Verschillende opleidings- mogelijkheden

35 vakantiedagen
Mogelijkheid om deel te nemen aan onze thuiswerkregeling

Reiskosten-
vergoeding
Premievrij pensioen
John Theuns voor de Loonadministratie bij Scab in Tilburg

“Binnen de afdeling loonadministratie, werk ik met fijne collega’s waar je op kunt bouwen.

Daardoor kan je doen waar je goed in bent. Er zijn uitdagende taken, waardoor je zelf kunt groeien.

Ook wordt er aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling (opleiding zowel extern als intern), dit wordt zelfs gestimuleerd!”

John Theuns, Loonadviseur

Wil je aan de slag bij een flexibele en informele werkgever? Solliciteer dan direct!

Een capaciteitentest kan onderdeel zijn van de selectieprocedure

Vragen? Mail of bel met
Nikki Hendrikx
Nikki Hendrikx
Nikki HendrikxSenior P&O adviseur
T: 013 583 38 93