Scab 50 jaar

Scab Jubileumkrant & Posteractie

  • algemeen scabblad, de jubileumkrant van 50 jaar scab voor de bouw
  • Winactie Samen met Scab op de foto
  • Jubileumkrant algemeen scabblad 3
  • Jubileumkrant algemeen scabblad 3
Download het algemeen scabblad

Heb jij hem al gelezen? Het algemeen scabblad? Een eenmalige unieke jubileumuitgave over 50 jaar Scab voor en door de bouw. En daar zijn we supertrots op.

Met verhalen van bestuurders van toen en nu, van collega’s die al 40 jaar in dienst zijn, van aanstormend jong Scab talent tot verhalen van klanten. Met ‘Hoe was het in 1973?‘, een column van Rob Scheepers waarin hij zijn bewondering uitspreekt voor de bouw, en, en,….

Geen glossy magazine maar gewoon een echte krant. Want dat is Scab, deskundig zijn, eenvoudig doen. En in een echte krant staat ook een puzzel  (check), advertenties (ja die dus ook, eentje maar) en cartoon met de nodige zelfspot en een winactie!

Ook een krant?

Zodra ons algemeen scabblad begin maart bij iedereen op de mat ligt, is het ook mogelijk om een of meerdere extra edities aan te vragen. Neem hiervoor contact op met Geraldine Schellens via 50jaar@scabadvies.nl.

We zenden je dan graag een extra exemplaar toe. Zolang de voorraad strekt.

Posteractie ‘Ga samen met Scab op de foto’

Vieren doen we samen! Daar horen ook leuke verjaardagskiekjes bij. Daarom nodigen wij jullie uit om samen met ons op de foto te gaan. En wie jarig is trakteert. De winnaar van deze posteractie wint een volledig verzorgde dag naar het Museum voor Architectuur, Design en Digitale cultuur met 50 personen.

Wat moet je hiervoor doen?

Hang de poster die los is bijgevoegd bij deze krant op een mooie plek. Dit kan in de kantine zijn, bij de ingang van kantoor, de bouwkeet, naast het koffieapparaat, voor het raam, mag allemaal.

De Scab-poster én het logo van je bedrijf moeten goed zichtbaar op de foto staan. Bijvoorbeeld met een koffiemok met je bedrijfslogo, een vlag, een pet, jas of zelfs een bedrijfswagen. Ga ervoor, als jullie logo er maar opstaat. Wanneer jij en/of je collega’s ook op de foto staan, maakt dat het plaatje natuurlijk wel compleet maar is absoluut geen must.

Mail je foto vóór zaterdag 8 april 2023 naar posteractie@scabadvies.nl. De winnaar wordt donderdag 20 april 2023 bekendgemaakt.

Succes!

Klik hier voor de actievoorwaarden.

*Over de uitslag en en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.

Winactie Samen met Scab op de foto

Scab puzzel

Heb jij alle woorden gevonden in de Scab puzzel in het ‘algemeen scabblad’ (pag. 11)?

Klik hier voor de oplossing! 

Terug naar Scab 50 jaar startpagina