Bijeenkomst: Personeelsbeleid in de bouw

Bijeenkomst: Personeelsbeleid in de bouw

Locatie: op diverse locaties in het land
Tijd:
9.00 – 13.00 uur
Investering: klant € 175,-, niet-klant € 225,- (per persoon, excl. btw)

Krachtig personeelsbeleid is een must, zeker in tijden van krapte op de arbeidsmarkt

Als bouwbedrijf heb je de nodige uitdagingen. In tijden van krapte op de arbeidsmarkt is het een hele klus om goede werknemers te behouden. Het succesvol betrekken van je werknemers bij je bedrijf, staat of valt met betrokkenheid van de werkgever en het personeelsbeleid dat je hanteert. Echte aandacht voor je werknemers is hierbij van groot belang want goede betrokken werknemers zijn het grootste kapitaal van je onderneming. Hoe pak je dit concreet aan? Je leert er alles over tijdens deze praktische bijeenkomst. Ook praten we je bij over de meest recente ontwikkelingen op het gebied van personeelsbeleid binnen de bouw.

Na een halve dag training heb je praktisch gereedschap in handen om ervoor te zorgen dat je werknemers zich betrokken voelen bij jouw organisatie. Daarnaast ben je weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van personeelsbeleid in de bouw.

Als werkgever wil je een werkomgeving te creëren waar je werknemers zich veilig voelen en met veel plezier hun werk doen. Stilstaan bij duurzame inzetbaarheid is daarom van essentieel belang. Daarom zal een gastspreker van Volandis tijdens deze training hier meer over vertellen. De focus ligt hierbij op de doorverwijsmogelijkheden na een duurzame inzetbaarheidsanalyse (DIA) en de rapportages waar je als bedrijf gebruik van kan maken.

Interessant voor jou? Ben je:

Onderwerpen

Je trainer

Anouk van Hooijdonk is senior P&O adviseur en arbeidsjurist. Anouk zit al 17 jaar in het vak waarvan zes jaar bij Scab. Dit doet zij met veel plezier want geen dag is hetzelfde in de bouwbranche. Dankzij de gecombineerde kennis van personeelszaken, het arbeidsrecht en de bouwbranche, weet Anouk goed wat zich afspeelt in jouw dagelijkse praktijk. Op deze manier kan ze concreet inspelen op de uitdagingen waar jij voor staat in je werk.

Anouk van Hooijdonk, Senior P&O adviseur en arbeidsjurist

data en locaties

Klik op de gewenste datum en meld je aan.

Liever incompany? Dat kan ook. Stuur een mail naar academy@scabadvies.nl of bel 013-583 6666 dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Praktische informatie

De bijeenkomst is speciaal bedoeld voor de ondernemer, personeelsadviseur, de HR-medewerker en de administratief medewerker die ook P&O-werkzaamheden op zich neemt.

Na een halve dag training heb je praktisch gereedschap in handen om ervoor te zorgen dat je werknemers zich betrokken voelen bij jouw organisatie. Daarnaast ben je weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van personeelsbeleid in de bouw.

Het is een ‘live’ bijeenkomst op locatie. De groep is niet al te groot waardoor er voldoende ruimte is om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan.

De training bestaat uit 1 dagdeel.

Training in groepsverband/open inschrijving: bestaande klanten betalen € 175,-. Nog geen klant? Dan bedragen de kosten € 225,-. Alle prijzen zijn per persoon en exclusief btw.

Incompany: in overleg

Wil je graag een training op maat? Of ‘in huis’? Geen probleem. Stuur een mail naar academy@scabadvies.nl of bel 013-583 66 66. Dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Heb je een vraag? Stuur dan een mail academy@scabadvies.nl of bel 013-583 66 66. We helpen je graag verder.

Waarom een training van Scab?

Misschien ook iets voor jou?

Training onderhanden projecten

Wanneer spreek je van ‘onderhanden werken’, en wanneer van ‘onderhanden projecten’? Wat zijn belangrijke valkuilen? Meld je snel aan voor deze praktische training.

Ga terug naar het trainingsoverzicht
2023-03-15T14:15:46+01:00
Ga naar de bovenkant