Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Training Loonadministratie voor beginners

5 juli 2022 @ 09:00 15:00

Tilburg

In één dag ken je de basis

Leer in één dag de basisprincipes van loonadministratie: eenvoudig en gelijk toepasbaar in jouw dagelijkse praktijk. In een kleine groep met collega’s van andere organisaties ga je interactief aan de slag met de grondbeginselen van loonadministratie. Hierbij is voldoende ruimte om ook met elkaar van gedachten te wisselen en ervaringen te delen.

Resultaat

Na deze training weet je onder andere hoe je een loonstrook interpreteert, hoe het Tijdspaarfonds werkt en het Individueel budget in elkaar steekt. Komen er na deze workshop collega’s bij je met vragen over hun salaris, dan kun jij hen nu prima op weg helpen! Fijn voor je collega’s en het geeft verdieping aan je vak.

Voor wie interessant?

Deze training is interessant voor medewerkers die administratieve werkzaamheden verrichten voor bouwondernemers en aanverwante branches. Ook voor HR-adviseurs en HR-medewerkers die gebruikmaken van onze diensten op het gebied van loonadministratie, is deze workshop zeer nuttig.

Onderwerpen
  • bruto-netto berekening
  • auto van de zaak
  • afdrachten belastingdienst/pensioen
  • alle verlofsoorten
In relatie tot Bouw & Infra:
  • tijdspaarfonds
  • 4-daagse werkweek voor 55-plussers
Je trainer
Paul Soethout Adviseur Loonadministratie | SCAB Accountants & adviseurs
Paul Soethout

Paul is een zeer ervaren loonadviseur en werkt al meer dan dertig jaar met veel plezier bij Scab. Daarnaast is Paul docent bij BOB Opleiding Training en Advies. Dit is hét opleidingsinstituut voor kaderfunctionarissen en management in de bouw. Paul kent dus de bouwbranche als geen ander, weet precies wat er speelt in jouw praktijk en hij legt ingewikkelde materie aan de hand van herkenbare voorbeelden uit.

Praktische informatie

Datum: 5 juli 2022
Duur: 9:00 – 15:00 uur
20 personen
Locatie: Bouwmensen Tilburg
Volgende data: donderdag 13 oktober 2022.

Gratis – €295.00 Bestaande klant, prijs per deelnemer, excl. btw.

€370,00 Niet-klant, prijs per deelnemer, excl. btw.